Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Βίκυς Καγιά, Αλεξάνδρα

Ούτε και επιχειρηματίας είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Βίκυς Καγιά, Αλεξάνδρα

Η Βίκυ Καγιά παρόλο που είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχει σεβαστεί την επιθυμία των γονιών της να μην ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες, ενώ και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Μάλιστα, ούτε και τα αδέρφια της, Σταύρος και Ιωάννα, θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχουμε δει τα πρόσωπα τους ποτέ.

Η κυρία Αλεξάνδρα Καγιά δεν ήθελε ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Την έσπρωχνε προς την Νομική Επιστήμη και ήθελε να βρει από νωρίς τον κατάλληλο σύντροφο, ώστε να αποκτήσει την ασφάλεια που της έλειπε, μέσα σε μια ισορροπημένη και ήρεμη οικογένεια. Παρόλα αυτά η Βίκυ τα κατάφερε περίφημα και μάλιστα όχι μόνο έκανε τεράστια καριέρα, αλλά και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άλλωστε η ίδια, έδωσε το όνομα της μητέρας της στην κόρη της, αφού η μικρή Μπιάνκα Κρασσά λέγεται και Αλεξάνδρα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Βίκυς Καγιά

Η κυρία Αλεξάνδρα όπως έγραψε το people το 2011 ήταν υπάλληλος σε γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων και δεν ενδιαφέρεται για τα φλας της δημοσιότητας.

Βίκυ Καγιά μητέρα

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη σχέση τους

Όταν ρωτήθηκε γιατί σταμάτησαν να συνεργάζονται στο Fashion Wοrkshop, αφού για πολλά χρόνια η μαμά της ήταν το δεξί της χέρι απάντησε στο People: «Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου.

Ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος, για το καλό και των δυο μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Η Αλεξάνδρα εκείνο το διάστημα ταξίδεψε πολύ με τις φίλες της και τώρα πλέον είναι μια full time γιαγιά. Δεν περίμενα γίνει τόσο καλή γιαγιά. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη Μπιάνκα και της μαθαίνει πολύ όμορφα πράγματα».