Από το Χόλιγουντ στην Επίδαυρο - Με γίδα βραστή την "έβγαλε" η Σάντρα Μπούλοκ

Είδε την άλλη πλευρά του ελληνικού καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το Χόλιγουντ στην Επίδαυρο - Με γίδα βραστή την

Μετά την Ντέμι Μουρ, ήρθε στην Ελλάδα και η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία δεν απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι μόνο δίπλα στο κύμα σε κάποιο νησί, αλλά θέλησε να επισκεφθεί και μερικά από τα πιο ιστορικά σημεία της χώρας, την Επίδαυρο συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Alpha Τώρα, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε εκεί την περασμένη Δευτέρα και στη συνέχεια επισκέφθηκε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής και γεύτηκε την σπεσιαλιτέ της, η οποία ήταν η βραστή γίδα και το ιμάμ μπαϊλντί.

Η επίσκεψη της Σάντρα Μπούλοκ στην Επίδαυρο

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη ωστόσο με ελληνίδα ηθοποιό στην παραλία

Όσα περισσότερα μαθαίνουμε τελικά για περιστατικά που συμβαίνουν γύρω μας, τόσο λιγότερο μας κάνουν έκπληξη, ωστόσο κάποια ξεπερνούν και την ανθρώπινη φαντασία! Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πως γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, πήγε και ειρωνεύτηκε με προσβλητικό τρόπο σερβιτόρο σε μαγαζί στην παραλία.

Εντύπωση λοιπόν προκαλεί η καταγγελία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν σερβιτόρος από μαγαζί σε παραλία ανέφερε πως η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό επισκέφθηκε με την παρέα της το μαγαζί και η συμπεριφορά τους ήταν ιδιαίτερα αγενής με το προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε το ότι αφού την εξυπηρέτησαν κάλεσε τον σερβιτόρο και του είπε όσον αφορά το φιλοδώρημα «Έχουμε βάλει στην άμμο 2 ευρώ αν τα βρεiς..ΔΙΚΑ ΣΟΥ!». Ο σερβιτόρος τότε πήγε μετά και ανέφερε το περιστατικό στο αφεντικό του και έτσι έγινε γνωστή η ιστορία, ωστόσο αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι το όνομά της, ή έστω κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά το ποια είναι.

 Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκρυψε tips και προκάλεσε τον σερβιτόρο να τα βρει