Με αναλογίες που "ζαλίζουν" - Η Ντέμι Μουρ ποζάρει πάνω σε σκάφος με την ελληνική σημαία να ανεμίζει

Ξέρει να περνάει καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αναλογίες που

Η Ντέμι Μουρ ξέρει πως το καλοκαίρι είναι καλύτερο στην Ελλάδα και όπως και πέρυσι που "τρέλανε" τους κατοίκους της Μυκόνου με το κορμί της, έτσι και φέτος αποφάσισε πως τις διακοπές της θα της περάσει στα ελληνικά νησιά.

Τη Δευτέρα 22/8 δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία της πάνω στο σκάφος στο οποίο μένει με την παρέα της κάνοντας τουρ και δίπλα της βρισκόταν η ελληνική σημαία, με την ίδια να χαμογελά και να ποζάρει με το μαγιό της δείχνοντας πόσο το διασκεδάζει. Φυσικά, για άλλη μία φορά, οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν.

Η Ντέμι Μουρ ξανά στην Ελλάδα για το καλοκαίρι

Ντέμι Μουρ

Επιτυχημένος και πολύ νεότερός της - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ντέμι Μουρ

Πριν από λίγες μέρες η Ντέμι Μουρ έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλς και για την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Φαίνεται πως νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον ακόμα και αν πλέον έχουν τραβήξει ξεχωριστά μονοπάτια.

Σήμερα ο 67χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος με τo μοντέλο Emma Henning, ενώ και η Ντέμι Μουρ έχει συνεχίσει την προσωπική ζωή της.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ηθοποιός μετρά 3 γάμους και ισάριθμα διαζύγια, με τους συναδέλφους της Freddy Moore, Bruce Willis και Ashton Kutcher. Τώρα όμως, όπως ανακοίνωσε το People, έχει νέο σύντροφο και αυτός δεν επαγγέλλεται το ίδιο με εκείνη.

Ο λόγος για τον Ελβετό σεφ Daniel Humm. Ο 46χρονος επαγγελματίας, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εθεάθη με τη Μουρ στο show Chloé’s Fall/Winter 2022, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στην πρώτη σειρά, μαζί με τις Maria Sharapova και Gugu Mbatha-Raw.

Ο Humm είναι ιδιοκτήτης του πολυτελή εστιατορίου Eleven Madison Park στο Μανχάταν και των εστιατορίων NoMad στα ομώνυμα ξενοδοχεία σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Επιπλέον, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής.

Είναι, ακόμα, ένας από τους ιδρυτές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Rethink Food, με στόχο μεγαλύτερη δικαιοσύνη και βιωσιμότητα στο φαγητό. Χαρακτηριστικά, το 2020, στη διάρκεια του lockdown, η Rethink Food πήρε την πρωτοβουλία να διανέμει καθημερινά περίπου 3.000 γεύματα την ημέρα σε ευπαθείς κοινότητες της Νέας Υόρκης.