«Σε μερικούς χρειάζεται μία "βρεγμένη σανίδα"» - "Κόλαφος" η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Τα όλο νόημα λόγια της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε μερικούς χρειάζεται μία

Μπορεί να ενημερώθηκε για μερικά πολύ ευχάριστα νέα, ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου, προχώρησε σε μία περίεργη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι γνωστό, πλέον, πως έχει ξεκινήσει μαθήματα surf και το απολαμβάνει, όμως με την νέα της φωτογραφία θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για όσους χρειάζονται "βρεγμένη σανίδα".

Πιο συγκεκριμένα, ακόμη κι αν πόζαρε χαμογελαστή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα "καρφιά" της και εξήγησε πως πολλοί άνθρωποι εκεί έξω χρειάζονται ένα μάθημα, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να τους το δώσει και προτιμά να συνεχίζει να κάνει αυτό που απολαμβάνει περισσότερο αυτό το διάστημα, μακριά από όσα βλέπει στο διαδίκτυο.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια "βρεγμένη σανίδα". Αλλά τι λέμε τώρα;; Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, προτιμώ να αφοσιωθώ στο σερφ και στο… «ασφαλές σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο! Να προσέχετε τον εαυτό σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Μαλέσκου

Άλλη μία αινιγματική ανάρτηση της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από έναν έντονο, με πολλές απαιτήσεις χειμώνα κάνει τις διακοπές της έχοντας ως μοναδική της επιθυμία να ξεκουραστεί και να αδειάσει το μυαλό της από ό,τι τη βασανίζει και από ό,τι την πίεσε καθ' όλη τη χρονιά.

Όσο λοιπόν, ξεκουράζεται δεν χάνεται από το κοινό της, με το οποίο διατηρεί μια στενή και αληθινή επαφή μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση, η οποία μαρτυρούσε σκέψεις της, πολύ αληθινές αλλά άγνωστες στον κόσμο για το τι μπορεί να κρύβουν.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν».

Μαλέσκου - Ιωάννα