Με ήπια χρώματα και γεμάτο ταπετσαρίες - Το δωμάτιο που ετοίμασε η εγκυμονούσα Λεοντίτση για το 2ο παιδάκι της

Φωτογραφία από εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ήπια χρώματα και γεμάτο ταπετσαρίες - Το δωμάτιο που ετοίμασε η εγκυμονούσα Λεοντίτση για το 2ο παιδάκι της

Η Σοφία Λεοντίτση είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και μέρα σε μέρα ετοιμάζεται να γεννήσει φέρνοντας επιτέλους στη ζωή το αδερφάκι του πρώτου της γιου, που το περιμένει πως και πως.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram τη βλέπουμε να είναι πολύ δραστήρια παρά την κοιλίτσα της, που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Έτσι λοιπόν, εκτός από το νέο επαγγελματικό βήμα, που έκανε με τη συλλογή ρούχων της, ετοίμασε παράλληλα το παιδικό δωμάτιο, του αγοριού που περιμένει να παίζει μέσα σε αυτό με το αδερφάκι του.

Το δωμάτιο του δεύτερου παιδιού που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η Σοφία Λεοντίτση

«Το δωμάτιο του μπέμπη. Λείπουν το χαλάκι και η κουρτίνα… Νομίζω είναι ό,τι ωραιότερο έχω φτιάξει και περιμένουμε πως και πως να δούμε τον μπέμπη μας να μπουσουλάει μέσα σε αυτό».

Λεοντίτση - Παιδικό δωμάτιο

H συμμετοχή της Σοφίας στο X- factor

H Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks, από όπου τη γνωρίσαμε να πάει στο X-Factor διεκδικώντας μια θέση στο talent show. Η γυναίκα τραγούδησε το μυστικέ μου έρωτα και έτσι κατάφερε να αποσπάσει τα ''ναι'' με πρώτο και καλύτερο του Ρόκκου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Σοφία εκτός του τραγουδιού έδωσε και ένα ηχηρό μήνυμα μιας και είναι μανούλα και είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη και αυτή την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους» δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής στο X Factor