Της φιλούσε την κοιλιά και "έλιωνε" - Η τρυφερή ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση με τον σύζυγό της

Τα πιο όμορφα λόγια έγραψε για εκείνον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της φιλούσε την κοιλιά και

Η Σοφία Λεοντίτση περιμένει να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και είναι φανερό από τις κλωτσιές του, πως και το μωρό της ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο και στην αγκαλιά της μητέρας του. Μέχρι τότε, όμως, περιορίζονται στα χάδια και τα φιλάκια στην κοιλίτσα, με τον σύζυγό της, Τόλη Χριστοφοράκη, να μην μπορεί να αντισταθεί και να βρίσκεται συνεχώς δίπλα από αυτήν.

Την Κυριακή 21/8, μάλιστα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε μία φωτογραφία του συντρόφου της την ώρα που φιλούσε το παιδάκι τους και πρόσθεσε το πιο τρυφερό σχόλιο για εκείνον όσον αφορά τον ρόλο του ως πατέρας.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση με τον σύντροφό της και την φουσκωμένη κοιλίτσα

«Θα είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram.

Σοφία Λεοντίτση

Φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Η Σοφία Λεοντίτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, του δημαρχείου για να είμαστε ακριβείς, και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη. Όλα έγιναν σχετικά κρυφά, καθώς μέχρι και η ανακοίνωση του γεγονότος έγινε την τελευταία στιγμή, ενώ στην τελετή ήταν μαζί τους λίγοι και καλοί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε βήμα βήμα όλα όσα έγιναν, από τη στιγμή που η νύφη έφτασε με το πουπουλένιο της φόρεμα κρατώντας τον γιο της από το χέρι, μέχρι και τη στιγμή που "έπεσαν" οι υπογραφές και το ζευγάρι έγινε "ένα". Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν τα συναισθήματά τους και εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μάλιστα, ο γιος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks ήταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια και αποχώρησαν οι τρεις τους ενωμένοι από τον χώρο, σαν να πανηγύριζαν μία νίκη που κατάφεραν να πετύχουν.

Σοφία Λεοντίτση - γιος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση

Παντρεύτηκε η Σοφία Λεοντίτση

Σοφία Λεοντίτση - Χριστοφοράκης - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - Τόλης Χριστοφοράκης

Τόλης Χριστοφοράκης - Σοφία Λεοντίτση