Κόντεψε να ''σκάσει'' η κοιλίτσα της από τις κλωτσιές - Το τρυφερό βίντεο της Λεοντίτση στον 7o μήνα της εγκυμοσύνης της

Τα λόγια του γιου της για το αδερφάκι που περιμένει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόντεψε να ''σκάσει'' η κοιλίτσα της από τις κλωτσιές - Το τρυφερό βίντεο της Λεοντίτση στον 7o μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σοφία Λεοντίτση είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ έντονη προσωπικότητα, η οποία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, να έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με τον κόσμο, που την παρακολουθεί.

Η περίοδος, που διανύει είναι πολύ ιδιαίτερη αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και πολύ πρόσφατα παντρεύτηκε τον καλό της, Τόλη Χριστοφοράκη λίγο μετά το ονειρικό ταξίδι τους στην Ιταλία. Φυσικά, στην τελετή στο δημαρχείο, η γυναίκα είχε μαζί της τον πρωτότοκο γιο, τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος αποτελεί μια μεγάλη της αγάπη.

Μάλιστα, το παιδάκι περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το αδερφάκι του και αυτό φάνηκε από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η εγκυμονούσα στo instagram, με το μωρό να κλωτσάει την κοιλίτσα της και τον Γιάννη να του μιλάει με πολύ τρυφερό τρόπο.

Η κοιλιά της Σοφίας Λεοντίτση λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μανούλα

Φωτογραφίες από τον γάμο της Λεοντίτση με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Η Σοφία Λεοντίτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, του δημαρχείου για να είμαστε ακριβείς, και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη. Όλα έγιναν σχετικά κρυφά, καθώς μέχρι και η ανακοίνωση του γεγονότος έγινε την τελευταία στιγμή, ενώ στην τελετή ήταν μαζί τους λίγοι και καλοί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε βήμα βήμα όλα όσα έγιναν, από τη στιγμή που η νύφη έφτασε με το πουπουλένιο της φόρεμα κρατώντας τον γιο της από το χέρι, μέχρι και τη στιγμή που "έπεσαν" οι υπογραφές και το ζευγάρι έγινε "ένα". Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν τα συναισθήματά τους και εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μάλιστα, ο γιος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks ήταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια και αποχώρησαν οι τρεις τους ενωμένοι από τον χώρο, σαν να πανηγύριζαν μία νίκη που κατάφεραν να πετύχουν.

Σοφία Λεοντίτση - γιος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση

Παντρεύτηκε η Σοφία Λεοντίτση

Σοφία Λεοντίτση - Χριστοφοράκης - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - Τόλης Χριστοφοράκης

Τόλης Χριστοφοράκης - Σοφία Λεοντίτση