Πήρε το ψαλίδι και έκοψε μόνη τα μαλλιά της - Έτσι αντιμετωπίζει τον χωρισμό η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Το βίντεο που τράβηξε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πήρε το ψαλίδι και έκοψε μόνη τα μαλλιά της - Έτσι αντιμετωπίζει τον χωρισμό η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δεν πάει πάρα πολύ καιρός από τότε, που έγινε γνωστό πως η Emily Ratajkowski χώρισε με τον Sebastian Bear McClard με την είδηση να έχει κάνει χαμό στα διεθνή και εγχώρια μέσα, καθώς λέγεται πως χώρισαν λόγω απιστίας.

Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα δεν το βάζει κάτω και μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Tik Tok έδειξε, πως έχει ανάγκη από ανανέωση προσφέροντας την μόνη της στον εαυτό της. Τα πλούσια και μακριά μαλλιά της έκοψε κρατώντας ένα ψαλίδι στο χέρι. Το αποτέλεσμα πάντως από το λίγο, που είδαμε είναι πολύ ωραίο.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκοψε μόνη της τα μαλλιά της

«I know you cant tell a difference at the end».

Λίγα λόγια για τη ζωή του μοντέλου

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily O'Hara Ratajkowski, 7 Ιουνίου 1991) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Zack Efron.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1991, στο Westminster του Λονδίνου της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας και είναι κόρη του ζωγράφου και καθηγητή καλλιτεχνικών, John David “JD” Ratajkowski(Τζόν Ντέϊβιντ Ραταϊκόφσκι).

Ο John Ratajkowski γνωρίστηκε με τη μητέρα της Έμιλι, Kathleen Balgley(Κάθλιν Μπάλγκλεϊ), όταν δίδασκαν και οι δύο ως καθηγητής καλλιτεχνικών και καθηγήτρια Αγγλικών αντίστοιχα, στο πανεπιστήμιο San Dieguito Academy. Όταν γεννήθηκε η Έμιλι, ο πατέρας της και η μητέρα της, ήταν στην ηλικία των 39 και 45 ετών αντίστοιχα, και χωρίς να ήταν παντρεμένοι.

Η οικογένεια Ραταϊκόφσκι, αρχικά ζούσε στο West Kensington της Αγγλίας. Όταν όμως η Έμιλι ήταν πέντε ετών, εγκαταστάθηκαν σε ένα μικρό σπίτι μπροστά στον ωκεανό, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ραταϊκόφσκι Βιογραφικό

Πριν ακόμα η Έμιλι με την οικογένεια της εγκαταλείψουν το Λονδίνο, όταν η Έμιλι ήταν πέντε ετών, είχε εμμονή με το θέατρο και την υποκριτική. Αρχικά, σκηνοθετούσε παραστάσεις για να τις παίζει μπροστά στα μέλη της οικογένειάς της. Η πρώτη της επίσημη συμμετοχή της στο θέατρο, ήταν στο ρόλο της Έλσα, σε μια προσαρμογή του έργου, «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», όπου είχε ανεβάσει το σχολείο της, Repertory Theater School.

Αργότερα, το 2004, έπαιξε στις δύο παραστάσεις Harriet Poter και Throne of Applewort, που είχε ανεβάσει το Λύκειο όπου φοιτούσε. Η Έμιλι, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, δοκίμασε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, την υποκριτική και το μπαλέτο.

Η Έμιλι, είναι ιρλανδικής, γερμανικής και πολωνικής καταγωγής. Ο πατέρας της, είναι Χριστιανός ενώ η μητέρα της Εβραία. Ως έφηβη, πραγματοποίησε πολλά ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα, επισκεπτόταν την ιρλανδική πόλη Bantry όπου περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της, αλλά και στο ισπανικό νησί Μαγιόρκα.