«Την αποκαλεί "αρκούδι"» - Ακραίες "επιθέσεις" αγάπης από τον γιο της Μαντώς Γαστεράτου στην νεογέννητη κόρη της

Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Την αποκαλεί

Η Μαντώ Γαστεράτου από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε από το νοσοκομείο μετά τη γέννηση της κόρης της, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρώτο της παιδί, τον γιο της, ο οποίος έπρεπε να κατανοήσει πως ήρθε ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια, αλλά δεν πρόκειται να του κλέψει τη δόξα, παρά μόνο λιγάκι από την προσοχή της μητέρας του, εξαιτίας των αναγκών που έχει ένα νεογέννητο πλάσμα.

Αν και μερικές φορές δείχνει να μην το έχει καταλάβει ακόμα, εκφράζοντας με τον δικό του τρόπο τη ζήλεια του, άλλες φορές δείχνει την αγάπη του για την αδερφή του με τον πιο γλυκό και αστείο τρόπο και αυτό θέλησε να παρουσιάσει η ραδιοφωνική παραγωγός μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή 26/8.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με τα παιδιά της

«INSTAGRAM: Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργής απέναντι στην αδερφή του. Ένα info βέβαια που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει “Σ’ αγαπάω μωάκι”) διαρκούν 30″ maximum…

REALITY: Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες “δολοφονικές επιθέσεις αγάπης” απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολέπτων που προαναφέρθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση… Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα, την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγάπη) αποκαλεί “αρκούδι”…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαντώ γαστεράτου παιδιά

Μαντώ Γαστεράτου γιος κόρη

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικών φωτογραφιών και βίντεο: Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Αχώριστη η ραδιοφωνική παραγωγός από τα παιδιά της

Την πιο ευχάριστη περίοδο βιώνει τον τελευταίο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδιάκι της ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την οικογένειά τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή της κόρη δεν έχει σταματήσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή αφολυ απολαμβάνει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μπορεί ως μητέρα να είχε μεγάλη αγωνία για την πρώτη αντίδραση του μικρού Γιώργου στο καλωσόρισμα της αδερφής του, ωστόσο χάρηκε πολύ με αυτή τη νέα προσθήκη στο σπίτι. Έτσι, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται ο μικρός Γιώργος να παίζει με την λίγο ημερών αδερφή του.