Με ολόσωμο χρυσό μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο - Το πραγματικό σώμα της Ελένης Πετρουλάκη στα 52 της

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ολόσωμο χρυσό μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο - Το πραγματικό σώμα της Ελένης Πετρουλάκη στα 52 της

Η Ελένη Πετρουλάκη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τις κόρες της και σε κάθε έξοδό τους όλα τα βλέμματα των κατοίκων του νησιού όπου βρίσκονται γυρνούν προς το μέρος τους. Έχει πλέον φτάσει τα 52 και το κορμί της είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ και κάθε φωτογραφία με μπικίνι που ανεβάζει στο Instagram είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

Την Παρασκευή 26/8, μάλιστα, δημοσίευσε άλλη μία κατά την οποία φορούσε ένα ολόσωμο χρυσό μαγιό και ήταν ξαπλωμένη στην παραλία σαν γοργόνα, με τα πόδια της να φαίνονται δύο μέτρα και γραμμωμένα, ενώ τα μαλλιά της ανέμιζαν και εκείνη κοιτούσε προς τον ήλιο. Τα σχόλια "έπεσαν βροχή" και όλοι θέλουν να ξέρουν το μυστικό της.

Το σώμα της Ελένης Πετρουλάκη στα 52 της

Ελένη Πετρουλάκη

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Ελένη Πετρουλάκη

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της, Άννα Μαρία με αναλογίες μοντέλου και πόδια γαζέλας

Η Ελένη Πετρουλάκη φημίζεται για την βοήθειά της καθώς χάρις εκείνη έχουν φτιαχτεί τα καλύτερα σώματα της ελληνικής showbiz. Συγκεκριμένα, η γνωστή personal trainer έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, αυτό που γννωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως έχει αποκτήσει 4 κόρες , την 17χρονη Άννα Μαρία, τις δίδυμες, Δωροθέα και Μίλα, 15 χρόνων και την μικρότερη, την Ηλιάνα που είναι 11 ετών, με τον σύζυγό της αλλά και πρώην ποδοσφαιριστή/ τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ιβάν Ίβιτς.

Όπως είναι λογικό, η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της καθώς δεν διστάζει κάθε φορά να αναφέρεται σε εκείνα. Η 17χρονη Άννα Μαρία η οποία είναι και η μεγαλύτερη από τα παιδιά της οικογένειας, ασχολείται με τον στίβο και με τα 400 μ. ενώ έχει καταφέρει να φτάσει και στις 8 καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως. Ωστόσο ο στόχος της, όταν τελειώσει το σχολείο είναι να σπουδάσει business και fashion.

Μάλιστα, η Σέρβικη καταγωγή της είναι ορατή και στην εμφάνισή της. Η Άννα Μαρία είναι ξανθιά με μπλε μάτια, που πήρε από τον πατέρα της και ένα καλλίγραμμο κορμί με κοιλιακούς που οφείλεται στην μητέρα της.

Η κούκλα κόρη της Ελένης Πετρουλάκη, Άννα Μαρία Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη Ξανθιά και γαλανομάτα η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη Φωτογραφία της κόρης της Ελένης Πετρουλάκη