Με ξύλο, πέτρα και σκαλιστές χειροτεχνίες - Αυτό είναι το εκπληκτικό σπίτι του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο

Πραγματικό στολίδι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με ξύλο, πέτρα και σκαλιστές χειροτεχνίες - Αυτό είναι το εκπληκτικό σπίτι του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους τραγουδιστές, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει και την πρωτεύουσα δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λήμνο. Είναι τέτοια η αγάπη του για το νησί του Βόρειου Αιγαίου που τα τελευταία χρόνια μαζί με τη γυναίκα του έχουν μετακομίσει εκεί. Στο νησί που είναι ένα πραγματικό κόσμημα, ο ίδιος διατηρεί ένα υπέροχο σπίτι στο οποίο ξεχωρίζει η προσωπική του πινελιά και οι χειροτεχνίες του από ξύλο.

Και αυτό γιατί πέρα από το ταλέντο στη μουσική, όπου φέτος τον είδαμε και ως κριτή στο X - Factor, έχει και ένα άλλο φοβερό ταλέντο αυτό της ξυλογλυπτικής, που στον ελεύθερο του χρόνο εξασκεί και ως επάγγελμα. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στη σελίδα Rockwood, που διατηρεί στο instagram, αλλά και στις παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι του για να καταλάβει γιατί επιδεξιότητα μιλάμε.

Το σπίτι - διαμάντι του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Μένω σε μια παραλία που έχει μόνο ένα σπίτι, το δικό μου. Το έχτισα εκεί για να έχω την ησυχία μου..Zoύσα στα κόκκινα! Ακόμα ζω στα κόκκινα, βασικά! Απλώς φροντίζω πλέον να υπάρχουν λίγα και καλά πράγματα στην καθημερινότητά μου. Το ένα είναι η μουσική και το άλλο η ζωή στη Λήμνο, όπου έχω κάποιες μεγάλες μου αγάπες εκεί. Από τους παιδικούς μου φίλους και την ομορφιά του νησιού μέχρι το ότι μυρίζω ακόμη τη μάνα μου που ζει στο διπλανό χωριό.

Έχω και το φουσκωτό, που, όταν μου τη δώσει, το παίρνω και πάω για ψάρεμα. Αλλά και το εργαστήρι που φτιάχνω διάφορες ξύλινες κατασκευές. Με τη γυναίκα μου έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο βιοτικό επίπεδο. Τρώμε πιο υγιεινά, ζούμε πιο ήσυχα, όλα μου κάνουν ωραία εκεί. Πίστεψέ με, αν συνέχιζα να μένω εδώ, θα ήμουν μαραζωμένος. Και τώρα θα τσακωνόμασταν, δεν θα τα λέγαμε», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή στο περιοδικό People.

Το home cinema στο σπίτι του Ρόκκου στη Λήμνο

Το δωμάτιο -ντουλάπα στο σπίτι του Ρόκκου στη Λήμνο

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTAGRAM

Κλείνει 12 χρόνια με τη σύζυγό του Λελέ

Ο Στέλιος Ρόκκος - ο οποίος πρόσφατα προέβη στον αέρα του τελικού του X-factor σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη - και η Ελένη Γκόφα αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και μετράνε ήδη 12 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στην Λήμνο και έκτοτε, δε συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα και να απασχολούν τη showbiz. Είναι αδιαμφισβήτητα από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.

Όποτε τους έχουμε δει μαζί σε κάποια κοινή τους ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνουν πως απολαμβάνουν πολύ την κοινή τους ζωή. Την Κυριακή 17/7 ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον τραγουδιστή και την αγαπημένη του, καθώς είχαν την 12η επέτειό τους.

Η Ελένη Γκόφα λοιπόν, με αφορμή την επέτειο θέλησε να κάνει μια μικρή έκπληξη στον σύζυγό της και ετοίμασε μια τούρτα, για να το γιορτάσουν και επίσημα. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με τον αγαπημένο της ενώ σβήνουν τα κεράκια της τούρτας τους.

Ρόκκος και Λελέ