''Μου έχουν πει ότι επειδή είμαι μάυρη δεν θα...'' - Συγκλονίζει η Shaya για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί

''Μου κλείστηκαν πολλές πόρτες''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μου έχουν πει ότι επειδή είμαι μάυρη δεν θα...'' - Συγκλονίζει η Shaya για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί

Την Shaya Hansen τη γνωρίσαμε ως μέλος των Hi-5 με τις οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία μέχρι να διαλυθούν. Ωστόσο η ίδια συνέχισε και σόλο καριέρα και δεν το έβαλε κάτω παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει. Στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό εγώ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί, αλλά και στα μεμονωμένα περιστατικά bullying.

Στην ίδια συνέντευξη συγκλόνισε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της όλο αυτό το διάστημα μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και να γεννήσει το παιδί της. Μάλιστα πολλοί γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο, ενώ υπήρχε και ο κίνδυνος να αποκτήσει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα, όμως εν τέλει όλα πήγαν καλά.

Όσα δήλωσε η Shaya για την καριέρα της και το χρώμα της

-Έχεις μια σπάνια φωνή. Θεωρείς ότι έχεις κάνει την καριέρα που σου αξίζει ή έχεις αδικηθεί;

«Νομίζω ότι αδικείται πάρα πολύς κόσμος. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ ευλογημένη γιατί προσπάθησα πάρα πολύ, μου κλείστηκαν πολλές πόρτες, όμως είχα το θράσος να τις ξαναχτυπήσω. Έκανα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα είχε καταφέρει κανείς πριν το κάνω εγώ.

Είμαι μαύρη και δεν έχω πρόβλημα με αυτό -και κατάφερα να γίνω εξώφυλλο, να κυκλοφορήσω πολύ διαφορετικά είδη που έκαναν επιτυχία. Έχω πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι περήφανη κι ευγνώμων και παράλληλα σκέφτομαι και το επόμενο βήμα. Να κάνω επιτυχία κι έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Θα ήθελα δισκογραφικά να κάνω αυτό που έκανα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Η Shaya μιλάει για τις προσπάθειες που έκανε μέχρι να κάνει παιδί
-Υπήρξαν άνθρωποι που σου είπαν ότι λόγω του χρώματός σου δεν θα κάνεις καριέρα;

«Ναι, υπήρξαν. Δεν νομίζω βέβαια πως το είπαν κακόβουλα. Απλά είχαν την ιδέα ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να δεχτεί το διαφορετικό. Εκεί όμως τους είπα εγώ ότι παιδιά πήγα και γυμνάσιο και Λύκειο και δεν είχα πρόβλημα. Για δυο τρία παιδιά που μπορεί να έκαναν bullying, αυτό οκ συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Με έπιασε τότε ένα μεγάλο πείσμα κι είπα ότι εγώ θα παλέψω για τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμένα».

«Eπειδή μου άνοιξε σαμπάνια νόμιζε ότι του ανήκω»

Πριν από καιρό η Shaya μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το τραυματικό αυτό γεγονός ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει με τις υπόλοιπες κοπέλες των Hi 5.

Αρχικά η Shaya είπε: «Με τις Hi 5 έχουμε πολύ καλή σχέση, θέλαμε να κάνουμε μια επανένωση, αλλά ήρθε ο κορωνοϊός. Θαυμαστές μου λένε ότι είμαι από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν δει ποτέ»

Για τη σεξουαλική παρενόχληση είχε δεχτεί στο παρελθόν δήλωσε χαρακτηριστικά:: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Επειδή άνοιξε σαμπάνια νόμιζε ότι του ανήκω.

“Έχεις υποχρέωση να έρθεις στο τραπέζι μου”, έλεγε και άρχισε να με πιάνει περίεργα. Σε βαθμό που φοβήθηκα κι έβγαλα το τακούνι μου και του είπα ότι αν δεν φύγεις τώρα, ξέρεις που θα βρεθεί το τακούνι». Στο μεταξύ, για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν μίλησε και η Βαρβάρα Καρά!

Shaya σεξουαλική παρενόχληση

TAGS