''Σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένη'' - Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη επτά μήνες μετά την απώλεια της γιαγιάς της

Της στοίχισε όσο τίποτα άλλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένη'' - Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη επτά μήνες μετά την απώλεια της γιαγιάς της

Η σημερινή μέρα αποδείχτηκε πολύ δύσκολη για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού σαν σήμερα πριν από εφτά μήνες έχασε την αγαπημένη της γιαγιά, απώλεια που ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ανέβασε κάποια stories στο instagram, όπου με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται ότι της λείπει πολύ και ότι θα ήθελε να είναι εκεί μαζί της.

Είναι γενικότερα μια δύσκολη περίοδος για εκείνη καθώς και πριν από κάποιο καιρό αποκάλυψε μια δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να περάσει όσο καλύτερα μπορεί στις διακοπές της, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο που είναι στήριγμα για εκείνη και πρόκειται να παντρευτούν πρόσφατα.

Τα συγκινητικά stories της Αλεξανδράκη για την απώλεια της γιαγιάς της

Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα σήμερα για το μοντέλο αφού η ανάμνησή της έγινε πιο έντονη και μέσα από μια σειρά αναρτήσεων θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της.

«Μας λείπεις γιαγιάκα μου, πολύ πολύ πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ. Μου είπες θα έρθεις σπίτι μου να μείνουμε μαζί. Μου το υποσχέθηκες. Η μόνη υπόσχεση που δεν κράτησες. Είσαι η καλύτερη μαμά όλου του κόσμου. Σε αγαπάω και μου λείπεις καλή μου, Νικούλα μου» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ένα άλλο βίντεό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη με δάκρυα στα μάτια λέει, «Έχω σχεδόν επτά μήνες που έχω χάσει τη γιαγιά μου και μου λείπει πάρα πολύ. Σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένη και θα την ήθελα εδώ».

«Τα πάντα θα έδινα για μια έστω αγκαλιά σου» γράφει σε μια άλλη ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ένα παλιό στιγμιότυπο της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τη γιαγιά της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κρατάει το χέρι της αγαπημένης της γιαγιάς

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTAGRAM

Για αυτό το λόγο δεν μας έχει συστήσει τον άντρα που την κάνει χαρούμενη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

Οι ετοιμασίες είναι σχεδόν όλες έτοιμες, η πρόβα νυφικού έχει γίνει και το μόνο, που μένει είναι η ημέρα που οι δύο τους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του μυστηρίου. Αυτό ωστόσο, που έκανε αίσθηση είναι το γεγονός ότι η Δήμητρα έχει αποφασίσει να μη φανερώσει τον άντρα της αλλά και τίποτα από την ημέρα εκείνη, που θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.