Θα συγγενέψουν πολύ σύντομα - Η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς

Το είχε αποκαλύψει το μοντέλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα συγγενέψουν πολύ σύντομα - Η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο να έχει πολύ ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά της με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τα backstage του Πρωινού), ωστόσο σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα και στην οικογένειά της μιας και ο αδερφός της, Νικήτας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Άννα Πρέλεβιτς.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως παντρεύεται πριν από λίγο καιρό με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία (δείτε εδώ το μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του ο Νικήτας).

Οι σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις της με την αδερφή του συντρόφου της.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: Instagram @annaprelevic @dutchesss_

Λίγα λόγια για την Άννα Πρέλεβιτς

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, ενώ για μια σεζόν (1996-1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς.

Άννας Πρέλεβιτς θάνατος παππού

Το 2010, εξελέγη Σταρ Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe στο Λας Βέγκας. Τη σεζόν 2012-2013, ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Έξυπνη Ζωή» στην ΕΡΤ3. Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται την 1η Απριλίου 2012 και ολοκληρώθηκε με δύο κύκλους, στις 27 Απριλίου 2013. Ακολούθησε η συμμετοχή της ως ρεπόρτερ στο «EuroSong 2013».

Τη σεζόν 2014-2015, ανέλαβε τη στήλη ομορφιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Join Us» στο ΣΚΑΪ. Το 2018, παρουσίασε ξανά την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», αυτή τη φορά στο Epsilontv. Από το 2018 έως το 2020, συμμετείχε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ως blogger, αρθρογραφεί στο site www.queen.gr Τον Ιούλιο του 2020, δημιούργησε μαζί με την αδελφή της, Τέα, την εταιρεία «The Prelevic».

Το 2021, συμπαρουσίαζε με τον Χρήστο Φερεντίνο το τηλεπαιχνίδι «Η Τέλεια Απόδραση» στον ALPHA.