Mε μπορντό μαγιό και κοιλιακούς ''πέτρα'' - Αυτό είναι το κορμί της Κέλλυς Κελεκίδου στα 44 της

Πραγματικά αξιοζήλευτο!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Mε μπορντό μαγιό και κοιλιακούς ''πέτρα'' - Αυτό είναι το κορμί της Κέλλυς Κελεκίδου στα 44 της

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια καλλιτέχνης που έχει και φωνή, αλλά και κορμάρα. Η τραγουδίστρια στα 44 της της χρόνια προσπαθεί σκληρά με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική να διατηρεί ένα πολύ σμιλεμένο σώμα και κάθε της ανάρτηση με μαγιό εντυπωσιάζει τους followers της. Όπως θα δούμε και στις παρακάτω καλοκαιρινές της φωτογραφίες με το μπορντό μαγιό, η Κελεκίδου διαθέτει πραγματικά κοιλιακούς πέτρα.

Ωστόσο η τραγουδίστρια ακολουθεί τον κανόνα που λέει ότι όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερη. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε σε παλιότερες φωτογραφίες της που έχουν κυκλοφορήσει στα 17 της χρόνια , όταν έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, το μόνο που είναι ίδιο πάνω της είναι τα μαλλιά, καθώς έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Το κορμί της Κελεκίδου με μαγιό είναι το κάτι άλλο

Την βλέπουμε λοιπόν στην πισίνα με μπορντό μαγιό και wet look και οι κοιλιακοί της απλά δεν υπάρχουν!

Η Κέλλυ Κελεκίδου στην πισίνα με μπορντό μαγιό

Η Κελεκίδου σε πισίνα με κοιλιακούς πέτρα

Με αυτή τη διατροφή διατηρεί τέτοια κορμάρα

Όπως έχει πει η ίδια, «γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ, αλλά έχω βρει το μυστικό. Ποιο είναι αυτό; Να καταναλώνω μικρά γεύματα κάθε 2 με 3 ώρες, όποτε και όταν πεινάσω».

Όσον για την γυμναστική της , σύμφωνα με το περιοδικό YOU, η Κέλλυ είναι φανατική της άσκησης κι όταν βρει ελεύθερο χρόνο του δίνει και καταλαβαίνει! Θα πάει για τρέξιμο, κυκλική προπόνηση αλλά και κολύμπι. Έχετε δει τους κοιλιακούς της; Δεν παίζονται... «προϊόν» τουλάχιστον 100μ push ups τη μέρα.

Κέλλυ Κελεκίδου σώμα διατροφή

Ενώ σε παλιότερή της συνέντευξη έχει αποκαλύψει και πως έχασε 22 κιλά μετά την γέννα της και μάλιστα χωρίς στερήσεις και υπερβολές.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω τόσα πολλά κιλά. Το έριξα , έφαγα και είπα πως δεν με νοιάζει. Θαρρείς ανέπνεα και έπαιρνα κιλό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Αξίζει να το ζείς”. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ήταν 77 κιλά ενώ σήμερα το βάρος της κυμαίνεται από 51 εως 55 κιλά.

«Αποφεύγω να τρώω το βράδυ. Αν τρώω καθημερινά το βράδυ, μπορεί μέσα σε μία εβδομάδα να πάρω και 3,5 κιλά», είχε εξομολογηθεί.

Παράλληλα με την καλή διατροφή, η Κέλλυ αποκάλυψε πως τη βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθειά της να χάσει κιλά ο θηλασμός. «Θήλασα το παιδί για 11 μήνες. Ο θηλασμός είναι το καλύτερο δώρο για το παιδί σου. Επίσης, κάθε φορά που θήλαζα έχανα 150 θερμίδες». Να σημειωθεί πως και η Ήβη Αδάμου, έχει αποκαλύψει πως έχασε τα κιλά της γέννας.

Κέλλυ Κελεκίδου διαιτα

Στη διάρκεια της εκπομπής, η Κέλλυ είχε αποκαλύψει στην Τατιάνα Στεφανίδου πως υπήρξε πιο παχιά σε πιο νεαρή ηλικία. «Ήμουν 67 κιλά. Ποτέ δεν ήμουν υστερική. Είχα φτάσει κοντά στα 70 κιλά. Σε πληροφορώ κάποια φορά προχωρούσα σε μια βιτρίνα και πρώτα πήγαινε το ένα ψωμάκι και μετά το επόμενο. Δεν με γνώρισα στη βιτρίνα» ανέφερε με χιούμορ.

Εκείνο που της έδωσε κίνητρο να προσέχει τη σιλουέττα της είναι η δουλειά της. «Όταν έχεις κάποια ρούχα και ετοιμάζεσαι να βγεις στη σκηνή… τότε φας δεν φας ξέρεις ότι πρέπει να μπεις σε αυτά. Οπότε συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις. Χωρίς να σημαίνει οτι αν πάω διακοπές δεν μπορώ να βάλω 7 κιλά σε δύο εβδομάδες» είχε εξηγήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια.