Άρης Σοιλέδης - Μαρία Αντωνά: Aποκάλυψαν ποιος από τους δυο έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουν ζευγάρι

Μπορείτε να μαντέψετε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άρης Σοιλέδης - Μαρία Αντωνά: Aποκάλυψαν ποιος από τους δυο έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουν ζευγάρι

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης είναι ένα από τα ζευγάρια που γνωρίσαμε ευρέως όταν ο δεύτερος ήταν παίκτης του Survivor 5. Ωστόσο η σχέση τους μετράει χρόνια και όπως φαίνεται μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της απόστασης είναι στα καλύτερά της και ετοιμάζονται για το βήμα παραπάνω. Πρόσφατα σε q&a τους που έκαναν στο instagram ομολόγησαν ποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους.

Το παιχνίδι επιβίωσης ήταν ένα καλό τεστ για τον έρωτά τους, που τους έβγαλε πιο δυνατούς. Και αφού η Αντωνά άντεξε και δεν μάσησε με τις φήμες που κυκλοφορούσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας όλα βαίνουν καλώς. Ο Εμμανούηλ πάντως πρόσφατα ''άδειασε ξανά'' τη δημοσιογράφο για τα ξεσπάσματά της.

Να ποιος από τους δυο έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουν ζευγάρι

Μια από τις ερωτήσεις αυτές είχε να κάνει με το ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε πρώτος τον άλλο, Ο Άρης Σοϊλέδης λοιπόν, απάντησε πως ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα την κυνήγησε αρκετά μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί της.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : NDP

Έσπασαν τη σιωπή τους για τον επερχόμενο γάμο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που το Survivor 5 έριξε αυλαία, αφήνοντας τον Άρη Σοϊλέδη στη δεύτερη θέση (δείτε εδώ με πόσα χρήματα γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο). Η Μαρία Αντωνά, από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο πλευρό του και πλέον οι δυο τους είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Τις προηγούμενες ώρες μάλιστα, η Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους και να απαντήσει σε 10 ξεχωριστές ερωτήσεις που θα της έκαναν.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις, αφορούσε και τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η Μαρία Αντωνά εννοείται πως απάντησε με μεγάλη χαρά.

Συγκεκριμένα κάποιος θέλησε να μάθει πότε πρόκειται να παντρευτούν και έτσι, η παρουσιάστρια έγραψε: «Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες.. ψάχνουμε και κοιτάμε κτήματα, κτλ κτλ».

Σύμφωνα βέβαια με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει κάπου κοντά στον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αντωνά Σοϊλέδης γάμος