Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γίνει μαμά - Φωτογραφίες της Σπυροπούλου από το εστιατόριο του Σταθοκωστόπουλου στη Βουλιαγμένη

Σε χαλαρές στιγμές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γίνει μαμά - Φωτογραφίες της Σπυροπούλου από το εστιατόριο του Σταθοκωστόπουλου στη Βουλιαγμένη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της μιας και ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η ίδια αποφεύγει τις αναρτήσεις στο Instagram, ενώ έχει επιλέξει να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους καμία φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ ωστόσο το βίντεο που ανέβασε).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν μαζί στη Ρόδο, ενώ λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι τους απόλαυσαν γεύμα στη Βουλιαγμένη.

Φωτογραφίες από το δείπνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες από το δείπνο της στο εστιατόριο Ιθάκη, με τη μαγευτική θέα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διακοπές

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εγκυμοσύνη της

Το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, όλη αυτή την περίοδο η ίδια δεν θέλει να διαψεύσει όλα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς κάπου εδώ να τονίσουμε πως έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της με φουσκουμένη την κοιλίτσα της και όπως θα δείτε και εσείς, της πάει όσο τίποτα άλλο.

Βέβαια, αρκετοί είναι οι χρήστες και στα social όπου αναρωτιούνται τον λόγο που δεν αποκαλύοπτει πως είναι έγκυος. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μετά από πάρα πολύ καιρό μια ολόσωμη φωτογραφία στην οποία ωστόσο πόζαρε με γυρισμένη την πλάτη της , ενώ σε άλλες δημοσιεύσεις κρύβει φανερά την κοιλίτσα της.

Όπως θα δείτε και στα σχόλια έγινε ο κακός χαμός με το σχόλιο που άφησε μια follower καθώς η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σούσουρο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η απάντηση