Το τρυφερό βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της

Στιγμές χαλάρωσης λίγους μήνες πριν γίνει μαμά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το τρυφερό βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε περίπου 3 μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί για την ημέρα που θα το κρατήσει στην αγκαλιά του.

Μπορεί να μην έχει κάνει καμία δήλωση για το ευχάριστο αυτό γεγονός, ωστόσο, ένα ξέσπασμα της παρουσιάστριας πριν από μερικές ημέρες κάτω από ανάρτηση της, απαντούσε έμμεσα για την εγκυμοσύνη.

Μετά τις διακοπές τους στην Ρόδο, όπου γιόρτασαν την επέτειο για τα δυο χρόνια σχέσης τους, επέστρεψαν στην Αθήνα, καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και ξεκινάει η δουλειά.

Το βίντεο της Σπυροπούλου από το σπίτι της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο με το σκυλάκι της από το σαλόνι του σπιτιού της. Η παρουσιάστρια συνεχίζει να μην δείχνει δημόσια την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αφού θέλει να κρατήσει αυτές τις όμορφες στιγμές μόνο για τους ίδιους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι δυο τους προτίμησαν το φετινό καλοκαίρι να βρεθούν μακριά από παπαράτσι και φλας, στο νησί της Νάξου, παρά όμως όλες τις προφυλάξεις που πήραν, τελικά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τον φακό τού YOU, που τους έπιασε σε αποκλειστικά στιγμιότυπα. Στο beach bar “Tortuga” της Νάξου, στην περιοχή της Πλάκα, το ζευγάρι περνούσε ξένοιαστες στιγμές στην ξαπλώστρα, κάνοντας ελάχιστες -ή και καθόλου- κοσμικές εξόδους.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η Κωνσταντίνα προτίμησε να καθίσει τις περισσότερες ώρες κάτω από την ομπρέλα με ένα βιβλίο, δίπλα στον αγαπημένο της, ενώ φαίνεται να έχει “αποχωριστεί” την μέχρι πρότινος υπέροχη και αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με ελάχιστα επιπλέον κιλά στην περιοχή της μέσης και της περιφέρειας. Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και από πάνω παρεό, που δεν αποχωρίστηκε σχεδόν καθόλου, προφανώς και ήθελε να κρύψει επιμελώς από τους λιγοστούς λουόμενους της συγκεκριμένης παραλίας την κοιλίτσα της που φαίνεται όλο και περισσότερο...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη αποκλειστικό Youweekly.gr

Η παρουσιάστρια, που είναι αποφασισμένη να κρατήσει την πιο ωραία στιγμή της ζωής της μόνο για τους πολύ δικούς της ανθρώπους, δεν έχει μέχρι σήμερα παραδεχτεί αλλά ούτε και διαψεύσει το ευτυχές γεγονός, παρόλα αυτά οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα. Όσο για τον επιχειρηματία, και εκείνος με τη σειρά του λέγεται ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν μαζί με τη γυναίκα της ζωής του τις ωραιότερές τους στιγμές, περιμένοντας το μωράκι τους. Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε ένα καινούργιο σπίτι, μεγαλύτερο από αυτό που έμεναν στη Βούλα (δείτε το εδώ), αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις και μάλλον το υπόλοιπο του καλοκαιριού τους θα το περάσουν εκεί...