Δε θα ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της - Τι θα σπουδάσει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη

Έχει ωστόσο μεγάλο ταλέντο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δε θα ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της - Τι θα σπουδάσει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε πλέον 18 χρονών και είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της (δείτε εδώ φωτογραφία από την αποφοίτησή της). Σε λίγο καιρό μάλιστα θα φύγει για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Η Δέσποινα Βανδή έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα με την κόρη της, η οποία έχει πάρει το ταλέντο της στο τραγούδι. Πριν από λίγο καιρό, η Μελίνα Νικολαΐδη δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει στο πλευρό της μαμάς της.

Με τι θα ασχοληθεί η κόρη της Δέσποινας Βανδή

«Δεν ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Τα τρυφερά λόγια του Ντέμη για την κόρη του

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος σε συνδρομητικό κανάλι, μιας και αναφέρθηκε στην κορούλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο. Μάλιστα, μετά από το διαζύγιό του φαίνεται να έχει προχωρήσει καλά παρακάτω στην ζωή του.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».