Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια - Η διαφορά ηλικίας της Ρένας Μόρφη και του Ορέστη Φαληρέα

Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια - Η διαφορά ηλικίας της Ρένας Μόρφη και του Ορέστη Φαληρέα

Η Ρένα Μόρφη ανήκει στην μερίδα των καλλιτεχνών που επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προτιμά να προβάλλει κυρίως την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χώρο της μουσικής (δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε) και της παρουσίασης.

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη εδώ και αρκετό καιρό με τον Ορέστη Φαληρέα, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και ένα υπέροχο παιδάκι.

Η Ρένα Μόρφη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σύζυγο: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Ρένα Μόρφη σύζυγος
Πηγή φωτογραφίας: Instagram - @renamorfi

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

Η διαφορά ηλικίας της Ρένας Μόρφη και του Ορέστη Φαληρέα

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό ενώ οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσα από τη συνεργασία τους. Μπορεί να έχουν μεταξύ τους δέκα χρόνια διαφορά, μιας και ο Ορέστης Φαληρέας είναι 44 ενώ η Ρένα Μόρφη 34, ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου.

Λίγα λόγια για την Ρένα Μόρφη και την ζωή της

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1988 στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκτοτε ζει στην Αθήνα.

Από τα σχολικά της χρόνια βρέθηκε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τις Βάσω Ζαγόρη, Claudia Delmer, Φώφη Ρούσου, την Έλλη Πασπαλά και τη Νατάσα Φλουρή.

Πρωτοεμφανίστηκε τραγουδώντας στο πλάι του Φοίβου Δεληβοριά, με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Από τον Δεκέμβριο 2010, είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi. Μαζί τους συμμετείχε σε μεγάλα Διεθνή Φεστιβάλ όπως το Lowlands – Ολλανδία (2012), το South by Southwest Festival – Αμερική (2013), το International Jazz Festival – Μοντρεάλ (2014) και το Sziget – Ουγγαρία (2012 , 2015), ενώ έχουν πραγματοποιήσει 6 ευρωπαϊκές περιοδείες σε Κύπρο, Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Σκωτία, Νορβηγία, Καλαμάτα, Δανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Η.Π.Α., Καναδά, Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Κίνα, Σκόπια, Τουρκία και μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το 2016, κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο Σούλη Ανατολή. Η Σούλη Ανατολή είναι μια φανταχτερή, πανεποχική λαϊκή ντίβα αλλά και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η γιαγιά της όταν ήταν τραγουδίστρια στο Βόλο τη δεκαετία του ’50. Το τραγούδι που ξεχώρισε από το δίσκο της και την έκανε ευρέως γνωστή είναι το «Όταν σου χορεύω».