Γάμος και χαρά για την Πόπη Τσαπανίδου - Ανακοινώθηκε ότι...

Θα ζήσει μεγάλες στιγμές!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γάμος και χαρά για την Πόπη Τσαπανίδου - Ανακοινώθηκε ότι...

Μεγάλες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει η αγαπητή σε όλους παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου καθώς η κόρη της ανακοίνωσε ένα πολύ ευχάριστο νέο. Συγκεκριμένα η Μαρίνα που πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο και το πρώτο της παιδί, κάνοντας τη δημοσιογράφο μια πολύ ευτυχισμένη γιαγιά, ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον καλό της Έκτορα στην Τήνο.

Συμπληρώνεται λοιπόν η ευτυχία της Τσαπανίδου, που περνάει πολύ χρόνο με το εγγόνι της το οποίο την έχει ξετρελάνει, όπως παραδέχεται και η ίδια. Είναι άλλωστε το όνειρο κάθε μητέρας να δει το παιδί του να παντρεύεται και ήταν κάτι που και η ίδια ανέμενε, μέχρι να πάρουν σειρά και οι άλλες δυο της κόρες.

Γάμος στην Τήνο για την κόρη της Πόπης Τσαπανίδου

Η Μαρίνα λοιπόν που όπως έχουμε δει και σε παλαιότερες φωτογραφίες είναι καστανομάλλα με αναλογίες μοντέλου, βρίσκεται στην Τήνο μαζί με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Έκτορα προκειμένου να τελέσουν το γάμο τους. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι του ζευγαριού δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις ευτυχισμένες στιγμές που ζουν πριν το μυστήριο.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και τη γνωστή παρουσιάστρια να χαίρεται για αυτή την ευτυχισμένη στιγμή του παιδιού της.

Φωτογραφία από τις προετοιμασίες του γάμου της κόρης της Πόπης Τσαπανίδου

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP / ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: ΙΝSTAGRAM

Αυτό είναι το πανέμορφο και σικάτο σπίτι που έχτισε με τον κόπο της

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες των τελευταίων ετών στην ενημέρωση, με την ίδια να είναι μια μοντέρνα γυναίκα και αυτό να αποτυπώνεται στο σπίτι της στην Κηφισιά, όπου περνά αρκετή ώρα της ημέρας της.

Συχνά λέγεται πως η διακόσμηση του σπιτιού ταιριάζει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Και στην περίπτωση της δημοσιογράφου φαίνεται πως ισχύει. Αφηρημένοι πίνακες ζωγραφικής, λιτές γραμμές, απλότητα, γήινα χρώματα και πολλά βιβλία περιγράφουν με λίγα λόγια το σπιτικό που έχει διαμορφώσει με αγάπη και γούστο.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της στο Athensmagazine.gr