«Είμαι ορφανός» - O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχασε τον πατέρα του με τον πιο τραγικό τρόπο

Πότε τον έχασε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι ορφανός» - O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχασε τον πατέρα του με τον πιο τραγικό τρόπο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διατηρεί πολύ καλή επαφή με τα social media και συχνά μέσα από αυτά τον βλέπουμε να εκφράζει τις απόψεις του για όσα τον απασχολούν αλλά και να δίνει απαντήσεις σε κόντρες, όπως αυτή με τη Μαρία Αντωνά.

Ο τραγουδιστής - make up artist αυτή τη φορά έκανε ένα Q&A από τον λογαριασμό του στο instagram μέσα από το οποίο απάντησε σε έναν ακόλουθο του κάνοντας παράλληλα γνωστή τη σκληρή ιστορία για τον θάνατο του πατέρα του. Μάλιστα αποκαλέστηκε ορφανός και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή πριν καλά καλά αυτός γεννηθεί.

Η αναφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον θάνατο του πατέρα του

«Είμαι ορφανός από πατέρα, Γιαννάκη μου, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε έναν μήνα πριν γεννηθώ εγώ και ο δίδυμος αδερφός μου, από ατύχημα καθώς επέστρεφε από την προπόνησή του. Και η μαμά μου την άλλη μέρα, 15 χρόνων με δύο παιδιά στην κοιλιά της, πήγε στην κηδεία του.

Θέλω να πω λοιπόν στον Γιάννη και σε όλους αυτούς τους τέτοιου τύπου Γιάννηδες ότι αυτή τη στιγμή σε άκουσε ο Θεός το κάρμα και το σύμπαν. Και να σου θυμίσω ότι όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται. Καλή τύχη».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Όσα δηλώνει ο Εμμανουήλ για την σεξουαλικότητά του

Μετά το "άδειασμα" της Βρισηίδας, το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα», και αυτή τη φορά δεν ήταν όπως μας έχει συνηθίσει να μιλά για αστεία περιστατικά, παρά μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις και το bullying, που όπως ισχυρίστηκε, δέχτηκε από τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πως έβρισαν ακόμη και τη μητέρα του.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου… Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight ή bisexual. Μου έκαναν πολύ άσχημα bullying. Με έβριζαν πολύ άσχημα. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη. Είναι πράγματα που δυστυχώς δε μπορεί να παίξει το κανάλι.