Φτάνουν ένας ένας οι καλεσμένοι για τον γάμο της χρονιάς - Ο Μαυρίκιος υποδέχθηκε γνωστή Ελληνίδα στο αεροδρόμιο της Κύπρου

Μια ημέρα πριν από το event

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φτάνουν ένας ένας οι καλεσμένοι για τον γάμο της χρονιάς - Ο Μαυρίκιος υποδέχθηκε γνωστή Ελληνίδα στο αεροδρόμιο της Κύπρου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έχει κάνει όλες τις ετοιμασίες μαζί με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι αφού μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στην Κύπρο, την Κυριακή 28/8 ετοιμάζονται να κάνουν τον πολυπόθητο γάμο τους.

Έτσι λοιπόν, οι καλεσμένοι καταφθάνουν σιγά σιγά, με πολλούς να έρχονται από την Ελλάδα. Την Παρασκευή 26/8 ο μουσικός υποδέχθηκε την Τέτα Καμπουρέλη στο αεροδρόμιο της Κύπρου, με τους δύο να ποζάρουν αγκαλιά με τις βαλίτσες πολύ ευτυχισμένοι, που επιτέλους συναντήθηκαν για καλό σκοπό.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποδέχθηκε την Τέτα Καμπουρέλη στην Κύπρο

«Θερμή υποδοχή στην Κύπρο της καρδιάς μας».

Τέτα για γάμο Μαυρικίου
Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram - teta_kampoureli

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο γάμο Μαυρικίου και Ζήση

Την επόμενη Κυριακή 28/8 θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στη Λεμεσό. Οι τελευταία προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς και το ζευγάρι είναι έτοιμο να ενωθεί με τα ιερά δεσμά. Το τελευταίο διάστημα είχαν χαθεί από τα "φώτα" λόγω των ετοιμασιών, ωστόσο, ο καλλιτέχνης επέστρεψε με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, θέλησε να ενημερώσει λίγες ημέρες μετά το πρόβλημα υγείας του, πως θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στο τραπέζι του γάμου καθώς έχει πάρει πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να πάνε να του ευχηθούν χωρίς να είναι καλεσμένοι.

«Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.

Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.

Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής», έγραψε.

Γάμος Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση