Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά του Γιώργου Παπαδόπουλου - Βάφτισε τον γιο του σε ονειρικό κτήμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά του Γιώργου Παπαδόπουλου - Βάφτισε τον γιο του σε ονειρικό κτήμα

Στιγμές μεγάλης ευτυχίας έζησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του, το Σάββατο 27/8 καθώς μαζί με φίλους και την οικογένεια τους βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους, δίνοντας τους το όνομα ''Ιορδάνης'' στο κτήμα Πολυχώρος Ονείρων.

Σύμφωνα με φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr το ζευγάρι μετά τα όσα δύσκολα πέρασαν, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας έχοντας κοντά τους τα δύο αγόρια τους. Να τονίσουμε εδώ, πως η Γαλάτεια ήταν εντυπωσιακή έχοντας επιλέξει ένα μακρύ, ροζ στράπλες φόρεμα και σε ίδιο τόνο χρώματος πέδιλα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βάφτισε το δεύτερο παιδάκι του

Βαφτίσια γιος Παπαδόπουλου
Γυναίκα Παπαδόπουλου
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Όσα άγχωσαν τον τραγουδιστή τώρα που έχει οικογένεια

Το βράδυ της Παρασκευής 12/2 στο After Dark είδαμε τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά, να σχολιάζει μεταξύ άλλων την δύσκολη εμπειρία του από την πρώτη καραντίνα αλλά και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η οικογένεια στη ζωή του!

Πριν κάτσει στο εξομολογητήριο του Θέμη, ο τραγουδιστής κατέθεσε όσα βίωσε κατά την περίοδο της πρώτης πανδημίας! Για όλους ανεξαιρέτως η δοκιμασία αυτή είχε πολλές, κυρίως δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως και για τον τραγουδιστή, που μίλησε για αυτές.

Σίγουρα ανήκει σε έναν από τους πιο αδικημένους κλάδους λόγω των συνεπειών του κορωνοιου, καθώς και αυτή η συνέπεια ήταν η πιο δύσκολα διαχειρίσιμη για αυτόν. Τα οικονομικά δεδομένα ήταν κάτι, που δεν κατάφερε να διαχειριστεί, όπως θα ήθελε, δεδομένου ότι είχε και αυξημένα έξοδα μιας και η γυναίκα του Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί!

Μπορεί το ζευγάρι να περίμενε την πιο γλυκιά άφιξη της ζωής του, ωστόσο ο τραγουδιστής «τα είχε χάσει» με όσα προκαλούσε γύρω του η πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, για οποίο συνέχεια μιλούν συνέχεια με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε εδώ πως θα βγάλουν το μωράκι τους).

«Δεν πέρασα καθόλου καλά στην πρώτη καραντίνα, γιατί δεν το περίμενα, όπως όλοι μας. Κλείστηκα με το ζόρι στο σπίτι και τα έχασα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος ούτε ψυχολογικά, ούτε οικονομικά.

Βρέθηκαν προ εκπλήξεως αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήμουν μαζί με τη γυναίκα μου, η οποία ήταν και έγκυος και στον γιο μου. Ήταν για όλους μας περίεργο αλλά για να τον δικό μας τον κλάδο ήταν λίγο παραπάνω, για όλους όσοι απασχολούνται στην εστίαση»