«Δυστυχώς σήμερα...» - Εξελίξεις για την Ανθή Σαλαγκούδη μετά την διάρρηξη του σπιτιού της

Συνέβη όσο ήταν διακοπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δυστυχώς σήμερα...» - Εξελίξεις για την Ανθή Σαλαγκούδη  μετά την διάρρηξη του σπιτιού της

Όσο η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε ανέμελες διακοπές στη Χαλκιδική, που τόσο πολύ αγαπάει συνέβη κάτι πολύ άσχημο στο διαμέρισμα που μένει και είχε αφήσει κλειστό, πίσω στην Αθήνα.

Η δημοσιογράφος δυστυχώς έπεσε θύμα διάρρηξης, κλέβοντας της πολύ ακριβά κοσμήματα και τσάντες, που είχε στην κατοχή της. Η ίδια λίγες ημέρες αφού κίνησε τις διαδικασίες στην αστυνομία, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο πρόσωπό της και τα όμορφα μηνύματα.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά τη διάρρηξη του σπιτιού της

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες…».

Σαλαγκούδη μήνυμα μετά τη διάρρηξη

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - anthi__salagoudi

Η πρώτη ανάρτηση της Σαλαγκούδη μετά τη διάρρηξη

Η Ανθή Σαλαγκούδη προσπαθεί να ξεπεράσει ακόμα το σοκ καθώς τις προηγούμενες ώρες άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και της έκλεψαν αντικείμενα αξίας. Η δημοσιογράφος αφού συνειδητοποίησε τι έγινε και συνήλθε, κινώντας τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο instagram προκειμένου να καθησυχάσει γνωστούς και φίλους που της έχουν στείλει μηνύματα συμπαράστασης.

Η δημοσιογράφος είχε την τύχη να βρίσκεται εκτός Αθηνών όταν συνέβη το μοιραίο και ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα. Όπως έγινε γνωστό οι ληστές της έκλεψαν τσάντες και κοσμήματα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, ωστόσο όπως λέει και παρακάτω στην ανάρτησή της το μόνο που τη νοιάζει είναι το ότι είναι καλά ένα αγαπημένος της πλάσμα.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της γάτας της γράφοντας,

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου»

Η πρώτη ανάρτηση της Σαλαγκούδη μετά την διάρρηξη

Η γάτα της Σαλαγκούδη είναι πλέον ασφαλής στην αγκαλιά της