Την επιστροφή της την περιμένουν πολλοί - Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Θα επιστρέψει άκρως ανανεωμένη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Την επιστροφή της την περιμένουν πολλοί - Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Έναν ολόκληρο χρόνο έμεινε η Αντελίνα Βαρθακούρη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα σε αυτούς τους μήνες που πέρασαν, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε σημαντικές αλλαγές για τον εαυτό της, μιας και επανέφερε τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και έχασε αρκετά κιλά (δείτε εδώ την πρώτη της φωτογραφία με μπικίνι).

Η ίδια έχει δηλώσει πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη βρεθεί το κανάλι στο οποίο θα πραγματοποιήσει το μεγάλο come back.

Το συμβόλαιο της Αντελίνα με τον ΣΚΑΪ έληξε μετά από έναν κενό χρόνο κατά τον οποίο έμενε στο Φάληρο χωρία όμως να αξιοποιείται on air. Η παρουσιάστρια αποδεσμεύτηκε για να συζητήσει με άλλο σταθμό.

Το κανάλι που έκανε κρούση στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real, οι μυστικές συζητήσεις του ΑΝΤ1 και τα δοκιμαστικά για να βρεθούν τα πρόσωπα του Family Game Fight, συνεχίζονται. Το νέο βραδινό τηλεπαιχνίδι αποτελεί δυνατό χαρτί του καναλιού για την prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου και γι΄ αυτόν τον λόγο, ο ΑΝΤ1 αναζητεί δίδυμο παρουσιαστών με δεδομένη χημεία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real, στο τραπέζι των συζητήσεων για το Family Game Night, έπεσαν τα ονόματα του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Αντελίνα Χάρης εκπομπή
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @adelina_varthakouri

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη άτυπη κρούση για το Family Game Night στο ζεύγος Βαρθακούρη και το ενδεχόμενο συνεργασίας, βρίσκεται υπό συζήτηση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την μεγάλη αλλαγή που έκανε

Πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Βαρθακούρης είχε κάνει γνωστή σε πρόσφατη συνέντευξή του την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη. Η ίδια, όμως δεν είχε μιλήσει για αυτό και το λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Το μόνο, που μας είχε αποκαλύψει ήταν η μεγάλη απώλεια κιλών.

Όλους αυτούς τους μήνες φρόντιζε επιμελώς να μη δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες να φαίνονται τα μαλλιά της. Σε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες φοράει μαντήλια ενώ στην πρόσφατη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, έχει φροντίσει να καλύψει ολόκληρο το κεφάλι της με ένα μεγάλο καπέλο.

Πριν λίγη ώρα, αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε πως πριν μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να επαναφέρει το χρώμα των μαλλιών της στο φυσικό τους και να μην τα ξαναβάψει ποτέ, μια απόλυτα προσωπική και συνειδητή απόφαση που την έχει κάνει πολύ χαρούμενη και έχει ξαναγαπήσει τον εαυτό της.

Βέβαια, φωτογραφία της με το νέο μαλλί δεν βλέπουμε ακόμα αλλά είναι θέμα χρόνου μετά την αποκάλυψη.

«Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου. Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω.

Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαίνω να αγαπώ τη φύση μου.

Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι. Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε;» έγραψε στην ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη ανάρτηση αλλαγή