''Δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες'' - Σπάνια αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον παππού του

Όσα είπε για τον αγαπημένο ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες'' - Σπάνια αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον παππού του

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού και δημοσιογράφος τον οποίο γνωρίσαμε τόσο μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend», αλλά και από τη θητεία του στο Survivor. Όπως αποκάλυψε ο παππούς του δεν ήταν στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις ταινίες.

Παρά το γεγονός ότι ακολούθησε διαφορετική καριέρα από τον παππού του ο Κωνσταντάρας διαγράφει και αυτός μια λαμπρή καριέρα μέχρι στιγμής στον χώρο της δημοσιογραφίας για αυτό και όπως φαίνεται θα τον δούμε και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Open Weekend», που πήρε και αυτή το πράσινο φως για τη σεζόν.

Όσα αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη ζωή του παππού του

Δήλωσε λοιπόν στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια.

- Πόσο διαφορετικός ήταν ο συνονόματος παππούς σου από του ήρωες των ταινιών που υποδυόταν;

«Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί. Προσωπικά, όταν μεγάλωσα κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου, τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP και instagram LamprosKonstantaras

Αυτή η πασίγνωστη πολιτικός είναι η νονά του

Εκτός από περήφανη μαμά η Λιάνα Κανέλλη έχει κάθε λόγο για να είναι και περήφανη νονά, καθώς ο βαφτισιμιός της είναι ένα γνωστό πρόσωπο της showbiz, που μάλιστα είχε λάβει μέρος και στο Survivor 5.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος πριν χρόνια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “SPATAlive” ποια είναι η νονά του. Με μια φωτογραφία που έδειξαν στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη είδαμε την βάπτιση του μικρού Λάμπρου Κωνσταντάρα που τον κρατάει η νονά του Λιάνα Κανέλλη. Ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: “ Στην επόμενη βάφτιση από την δική μου, ήταν ένα κοριτσάκι με το οποίο τα φτιάξαμε όταν ήμουν 16 χρόνων...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr