''Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν'' - Συγκλονίζει η Άντα Λιβιτσάνου στην ανάρτησή της για την απώλεια που βίωσε

Ακόμα δυσκολεύεται να το ξεπεράσει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν'' - Συγκλονίζει η Άντα Λιβιτσάνου στην ανάρτησή της για την απώλεια που βίωσε

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η πρώην ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου στο instagram με αφορμή την απώλεια της αγαπημένης της γάτας πριν από κάποιους μήνες, την οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει. Η Λιβιτσάνου με δάκρυα στα μάτια όπως περιγράφει έγραψε ένα μακροσκελή κείμενο που το συνόδευσε με κάποιες φωτογραφίες τους, με τον αγαπημένο της Angus, που ήταν για πολλά χρόνια το κατοικίδιό της.

Η ηθοποιός που πλέον έχει αλλάξει καριέρα έχει περάσει πολύ δύσκολα την τελευταία διετία καθώς ήταν και θύμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Πεντέλη με αποτέλεσμα να κινδυνέψει το σπίτι του πατέρα της αλλά και το δικό του κατοικίδιο. Δυστυχώς σε αυτή την ατυχία συμπληρώθηκε και η απώλεια του Angus...

H ανάρτηση της Λιβιτσάνου για την απώλεια της γάτας της

Γράφει λοιπόν στο κείμενο που ''ραγίζει'' καρδιές:

«6 μήνες σβήνω – γράφω. 6 μήνες… Δεν φτάνουν οι λέξεις σε καμία γλώσσα. Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν χωρίς τελειωμό σαν ποτάμια κάθε φορά. Ένας καλός ψυχολόγος θα με συμβούλευε να ορίσω ένα χρονοδιάγραμμα για να αποτυπώσω στο χαρτί τα συναισθήματα μου και να με βοηθήσει να αποδεχτώ την κατάσταση. Έβαλα 6 μήνες. Σήμερα.

Όταν σκέφτομαι τον Angus και τι σήμαινε στην ζωή μου αυτά τα μόλις 11μιση χρόνια που περάσαμε παρέα μόνο τυχερή μπορώ να νιώσω. Δεν νομίζω στην ζωή μου να έχω αισθανθεί έτσι ξανά αλλά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε την ημέρα των γενεθλίων μου στον κήπο από το πουθενά ήξερα πως μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή της στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ada Livitsanou instagram

Εγκατέλειψε την υποκριτική και έγινε pastry chef

Η Άντα Λιβιτσάνου υποδέχθηκε στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής της την κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, το πρωί της Παρασκευής 18/3, και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία με τον σύζυγό της που γνώρισε στο Facebook, το μεγάλωμα της ως παιδί χωρισμένων γονιών και τα τρία παιδιά του πατέρα της που λατρεύει. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως η υποκριτική δεν έχει τελειώσει.

«Η υποκριτική δεν τελείωσε για εμένα. Μπορεί να επιστρέψω ακόμα και στα 50», είπε μεταξύ άλλων η Άντα Λιβιτσάνου.