Οι αναλογίες της «σκοτώνουν» - Ανανεωμένη δύο χρόνια μετά το Big Brother η Ραμόνα Μοροσάνου

Κορμί λαμπάδα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Οι αναλογίες της «σκοτώνουν» - Ανανεωμένη δύο χρόνια μετά το Big Brother η Ραμόνα Μοροσάνου

Τη Ραμόνα Μοροσάνου τη γνωρίσαμε μέσα από το Big brother εκεί όπου ξεχώρισε για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, αλλά και για την έντονη προσωπικότητά της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ενεπλάκη σε κάποιο καυγά ή που δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Πάντως και τώρα δυο χρόνια μετά το παιχνίδι εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της, ενώ οι νέες της φωτογραφίες μα μαγιό δείχνουν ότι είναι άκρως ανανεωμένη.

Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο στην υστεροφημία του Big Brother, αλλά φαίνεται ότι άνοιξε τα φτερά της και για νέα επαγγελματικά πεδία, αφού πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε Video clip των REC, αφήνοντας για λίγο πίσω την δουλειά της ως beauty artist αλλά και ως φωτομοντέλο.

Oι νέες φωτογραφίες της Ραμόνας Μοροσάνου με μαγιό

Την είδαμε λοιπόν με μαγιό σε γιήνο χρώμα και αλλαγμένο μαλλί και οι αναλογίες της πραγματικά ζαλίζουν.

Εντυπωσιάζουν οι αναλογίες της Ραμόνας Μοροσάνου

Άκρως γοητευτική η Ραμόνα Μοροσάνου μέσα στο μαγιό της

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: instagram RamonaMorosanu

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της και το τροχαίο που την σημάδεψε

Η Ραμόνα Μοροσάνου είναι η εντυπωσιακή παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το σπίτι του Big Brother. Με αφορμή το τέλος της από το παιχνίδι, δείτε την καταγωγή, την ηλικία της και γενικά όσα δεν ήξερε για την μελαχρινή που αναστάτωσε το σπίτι.

Η 37χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Σε νεαρή ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και είχε βρεθεί στους 10 καλύτερους παίκτες της χώρας της.

Η Ραμόνα όπως έχουμε δει έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια που έχει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Πλέον ωστόσο, την 37χρονη την απολαμβάνουμε μόνο στο Instagram, αφού το παιχνίδι έχει τελειώσει και η ίδια έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Big Brother Ραμόνα καταγωγή ηλικία