Εκείνη πάει στον AΝΤ1, αυτός μένει στο ΣΚΑΙ - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον επί επτά χρόνια σύντροφό της

Μεγάλη αλλαγή για την παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εκείνη πάει στον AΝΤ1, αυτός μένει στο ΣΚΑΙ - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον επί επτά χρόνια σύντροφό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σίγουρα ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς καθώς η αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και η προσχώρησή της στην δημοσιογραφική ομάδα του ANT1 συζητήθηκε πολύ. Η παρουσιάστρια θα είναι από αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα και με αφορμή αυτό μίλησε στη Real News για τη νέα πρόκληση αλλά και για το σύντροφό της που παραμένει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Τα προηγούμενα χρόνια την είδαμε στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα», η οποία πλέον θα απαρτίζεται από τον ίδιο, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη. Οι προετοιμασίες για το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι στο φουλ και ήδη έχει κυκλοφορήσει το τρέιλερ με αναφορές στην παρουσιάστρια.

Η συνέντευξη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη μετακόμιση στο ΑΝΤ1 και το σύντροφό της

-Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Πώς αισθάνεσαι;

«Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη αλλά ήταν η στιγμή του “παρακάτω” για εμένα. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος, δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του. Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί».

-Ποιο ήταν το χρονικό της αποχώρησής σου από τον ΣΚΑΪ;

«Έχουν ακουστεί και ειπωθεί πάρα πολλά. Θα σου πω ότι ήταν πιο απλή η διαδικασία από αυτή που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρωνόταν. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε μια κουβέντα με το κανάλι, το οποίο μου έκανε κάποιες προτάσεις. Τελικά, αποφάσισα να μην αποδεχθώ κάποια από τις προτάσεις που μου έκανε ο ΣΚΑΪ. Έπειτα έπρεπε να δω που θα πάω και τι θα κάνω.

undefined

Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση γιατί είχε γίνει η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οπότε ήμουν πολύ σίγουρη πως αυτό ήταν το επόμενο βήμα που θα ήθελα να κάνω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα γιατί σε εξελίσσουν».

-Τι σου είπε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν σε πήρε τηλέφωνο;

«Ήμουν στην Κρήτη. Και πριν από αυτή την επικοινωνία, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για αρκετή ώρα. Είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές και δεν είχαμε τον χρόνο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να τον ξέρω από πολύ παλιά. Είναι ένας ζεστός άνθρωπος και κάναμε μια συζήτηση χωρίς πολλά λόγια. Αισθάνθηκα πως ήθελε να συνεργαστούμε, όπως ήθελα και εγώ, και, όπως καταλαβαίνεις δεν είχα να σκεφτώ πολλά πράγματα».

-Ο σύντροφός σου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολοκυθάς, συνεχίζει να εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

«Εκείνος συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε στον ΣΚΑΪ. Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».

ΠΗΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MariaAnastasopoulou instagram

Αυτός είναι ο σύντροφός της Γιάννης Κολοκυθάς

Η Μαρία μπορεί να αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ ,αλλά στο κανάλι παραμένει σταθερά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής», στο πλευρό του δημοσιογράφου Γιάννη Κολοκυθά ο οποίος είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή και αυτή η σχέση είναι γνωστή περισσότερο στον ευρύ δημοσιογραφικό κύκλο, παρά στους τηλεθεατές ή τους ακροατές τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και αυτές τις ημέρες κάνουν ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. Και από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν μέχρι και σήμερα, αύριο ταξιδεύουν για την Κρήτη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά