''Λαμπερή βάπτιση'' για το γιο γνωστού ηθοποιού του «Σασμού» - Οι φωτογραφίες από την τελετή

Πλήθος συμπρωταγωνιστών του παρευρέθηκαν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Λαμπερή βάπτιση'' για το γιο γνωστού ηθοποιού του «Σασμού» - Οι φωτογραφίες από την τελετή

Πολλές είναι οι χαρές για τον ηθοποιό του «Σασμού» Σπύρο Σαραφιανό, αφού πέρα από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν βάπτισε και τον γιο του, παρουσία πολλών ηθοποιών, όπως της Ευγενίας Σαμαρά. Το παιδί αυτό σίγουρα του έχει αλλάξει τη ζωή από τότε που ήρθε στον κόσμο τον τελευταίο Νοέμβριο και οι αναρτήσεις του με τον πιτσιρικά είναι πολύ συχνές.

Μία από τις παρευρισκόμενες που δεν άφησε από την αγκαλιά της τον μικρό ήταν και η Ευγενία Σαμαρά που άφησε πίσω τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και τα εξωτικά ταξίδια και έχει επιστρέψει στις πρόβες, τροφοδοτώντας συχνά το κοινό με φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα που ξεκίνησαν στο πικ του καλοκαιριού. Ωστόσο όλοι δουλεύουν σκληρά και με μεράκι προκειμένου να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου του Σπύρου Σαραφιανού

Ο ίδιος και η σύζυγός Μαίρη Ανδρέου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους στην Πεντέλη. Τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση μοιράστηκαν στα social media, οι συμπρωταγωνίστριές του στον «Σασμό» Ευγενία Σαμαρά και Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η Ευγενία Σαμαρά στη βάπτιση του μικρού Σαραφιανού

Φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου του Σπύρου Σαραφιανού

Ο μικρός στην αγκαλιά της Ευγενίας Σαμαρά

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: sasmos instagram, eugeniasamara instagram

Η συγκινητική ιστορία και η καταγωγή της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πολύ ιδιαίτερες και διαφορετικές από τα συνηθισμένα διακοπές με το αγόρι της και αφού γέμισε τις μπαταρίες της επέστρεψε στην Αθήνα, με σκοπό να μπει και πάλι σε φάση γυρισμάτων..

Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία στο χώρο της, όμως με μια ανάρτηση, που έκανε στα social media την Πέμπτη 25/8 έκανε γνωστό από μόνη της, πως δεν κατάγεται από την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη είναι ό τόπος, που μεγάλωσε και πριν από 8 χρόνια ξεκίνησε με λίγες βαλίτσες από την πατρίδα της για να κυνηγήσει με επιτυχία τα όνειρά της.

«Μου πετάχτηκε αυτή η φωτογραφία. Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη για να έρθω στην Αθήνα. Ούτε και που μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά που μου έφεραν αυτά τα χρόνια.

Το ανεβάζω έτσι γιατί μόλις την είδα ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη και είδα μέσα μου εκείνο το κορίτσι που φόρτωνε τις κούτες και τις βαλίτσες του, να χαμογελά.

Γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Να τολμάτε, να ρισκάρετε, να κάνετε αλλαγές. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι πάντα ευχάριστη αλλά σίγουρα μας θυμίζει ότι είμαστε ζωντανοί. Γιατί αλλαγή σημαίνει ζωή».

Ευγενία Σαμαρά - Συγκινητική ανάρτηση