Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Αναστασία Καίσαρη - Αυτό είναι το όνομα που θα του δώσουν

Πολύ ευτυχισμένες στιγμές για την ίδια και τον σύζυγό της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Αναστασία Καίσαρη - Αυτό είναι το όνομα που θα του δώσουν

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της Thomas Persy, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και εδώ και λίγες μέρες έχουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας. Η κόρη της γνωστής οικογενείας Καίσαρης με τα κοσμήματα, που είναι επίσης σχεδιάστρια έχει αποκαλύψει μάλιστα και το όνομα που θα πάρει το δεύτερο παιδί τους.

Η είδηση της εγκυμοσύνης είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό και μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες της λαμπερής μαμάς που πόζαρε στο φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανοιχτό τζιν, μην μπορώντας να κρύψει την προσμονή της για την έλευση του νέου μέλους.

Δεύτερο παιδί για Καίσαρη και Persy - Και το όνομα αυτού θα είναι...

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έκανε γνωστή τη γέννηση της κόρης της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την περασμένη Δευτέρα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το όνομα αυτής θα είναι Βικτώρια. Το ζευγάρι έχει άλλο ένα κορίτσι που ονομάζεται Χριστιάνα και ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2021.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP

Ο λαμπερός τους γάμος και η γνωριμία

Βγαλμένη από παραμύθι ήταν η υπέρτατη γαμήλια τελετή της Καίσαρη, που "μάγεψε" με την πλούσια διακόσμηση! Όλοι οι καλεσμένοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον άντρα της ζωής της, τον Βέλγο Τhomas Persy!

H ίδια παντρεύτηκε με καθολικό γάμο πριν από ένα χρόνο, ωστόσο θέλησε να παντρευτεί και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, με ορθόδοξο. Αυτό που προκάλεσε ωστόσο εντυπώσεις, εκτός της υπέρλαμπρης εμφάνισής της, ήταν η δεξίωση αργότερα.

Οι καλεσμένοι, που ξεπέρασαν τους 1300 όπως αποκάλυψε ο πατέρας της στην Τατιάνα Στεφανίδου, διασκέδασαν με τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού όσο και του Ίαν Στρατή, ενώ το πάρτι ξεκίνησε με την μπάντα της Κέρκυρας, και συνέχισε με τα μοντέλα που έκανα πασαρέλα στο διάδρομο δίπλα στους καλεσμένους.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, ο χώρος ήταν παραμυθένιος, με το ζευγάρι να κάνει ακόμη και "πασαρέλα"σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επέλεξε η ίδια η Αναστασία.

γάμος παραμύθι