Γεμάτο πράσινο με θέα το απέραντο γαλάζιο - Το ησυχαστήριο που χαλαρώνει η Ζέτα Μακυρπούλια πριν γυρίσει στην Αθήνα

«Γεμίζει μπαταρίες» πριν επιστρέψει στη δουλειά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεμάτο πράσινο με θέα το απέραντο γαλάζιο - Το ησυχαστήριο που χαλαρώνει η Ζέτα Μακυρπούλια πριν γυρίσει στην Αθήνα

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να αξιοποιήσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της με το Ρουκ Ζουκ (δείτε εδώ το επίσημο trailer).

Η παρουσιάστρια μετά τις διακοπές που πέρασε με τον κολλητό της φίλο, Νίκο Μουτσινά, αποφάσισε να δώσει μία παράταση στο καλοκαίρι της και έτσι, βρίσκεται σε ένα μέρος που την κάνει να ηρεμεί, μακριά από τις κάμερες και από την φασαρία της Αθήνας.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει προς το παρόν πού βρίσκεται ούτε με ποιον κάνει διακοπές, ωστόσο από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μέρος φαίνεται απλά μαγευτικό.

Το μέρος όπου χαλαρώνει η Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια διακοπές

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @zeta_makripoulia_official

Η ξεχωριστή εξομολόγησή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Στις 31/7, η μέρα ήταν ξεχωριστή για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της