Πρέπει να την κοίταζε όλη η παραλία - Στα κύματα με μικροσκοπικό μπικίνι και κοιλιακούς «πέτρα» η Δούκισσα Νομικού

Απολαμβάνει τις διακοπές της πριν την πρεμιέρα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρέπει να την κοίταζε όλη η παραλία - Στα κύματα με μικροσκοπικό μπικίνι και κοιλιακούς «πέτρα» η Δούκισσα Νομικού

Σε λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ήδη κυκλοφορήσει την ανακοίνωσή του για την επανέναρξη της συνεργασίας τους, και αναμένεται το σχετικό δελτίο τύπου για την παρουσία της στην εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού βέβαια, συνεχίζει να γεμίζει τις μπαταρίες της μέχρι να πιάσει και πάλι δουλειά και απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού της.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στα κύματα με το μαγιό και της, και φαίνεται το καλοσχηματισμένο σώμα της.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από την παραλία

«Βουτιές στα κύματα, που τόσο αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού σώμα μαγιό
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @dutchesss_

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Η πρώτη ανάρτηση της Νομικού για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1

Χαμός γίνεται με τα τηλεοπτικά, αφού οι παρουσιαστές και όσα πρόσωπα θα συμμετέχουν σε εκπομπές έχουν επιστρέψει στη βάση τους, κάνουν συσκέψεις και οι επίσημες ανακοινώσεις από τους σταθμούς πέφτουν σαν ''βόμβες'' η μία μετά την άλλη.

Την Πέμπτη 25/8 ο ΑΝΤ1 εξέδωσε δελτίο τύπου κάνοντας φανερό, πως εντάσσει στο δυναμικό του μια παρουσία για την οποία πολλοί μίλαγαν και ο σταθμός κρατούσε σιγή ιχθύος. Ο λόγος για τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού, η οποία επιστρέφει στην οθόνη.

Η ίδια στη συνέχεια της ημέρας, κοντά στο μεσημέρι, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία με το κανάλι, με ένα βίντεο μάλιστα από την επίσημη φωτογράφηση. Με τη λεζάντα της κοινοποίησης και μόνο έκανε εμφανές το πόσο χαρούμενη είναι, καθώς δεν επιστρέφει απλώς αλλά θα τη βλέπουμε καθημερινά στο κανάλι, από το οποίο πρωτοξεκίνησε.

«Είμαι τόσοοοοο χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεοπτική μου οικογένεια @ant1tv».