Έτοιμη να γεννήσει η Λάουρα Νάργες - Έτσι είναι η κοιλίτσα της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Έτοιμη να σκάσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτοιμη να γεννήσει η Λάουρα Νάργες - Έτσι είναι η κοιλίτσα της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Λάουρα Νάργιες είναι σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και μάλιστα αναμένεται το συναίσθημα αυτό να απογειωθεί, αφού σε λιγότερο από έναν μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Το σπίτι, που θα στεγάσει τον έρωτα της όμορφης οικογένειας είναι έτοιμο και μάλιστα και το παιδικό δωμάτιο του μωρού. Στη ίδια φάση, έτοιμη δηλαδή να γεννήσει είναι και η Λάουρα, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφίας της στο instagram την Κυριακή 28/8 με την κοιλία της στον 8ο μήνα.

Έτοιμη να σκάσει η κοιλίτσα της Λάουρας Νάργιες

Λάουρα κοιλιά

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - lauranarjes

Η ερωτική εξομολόγηση της Νάργες στον Σαντικάι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Δύο μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι προετοιμάζονται για ό,τι μπορεί να χρειαστεί η εγκυμονούσα, αλλά και το μωρό τους το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από το υπνοδωμάτιό του. Ιδιαίτερα ο τραγουδιστής κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι όλα πιο εύκολα για την καλή του και αυτό είναι κάτι που η ίδια το εκτιμά απεριόριστα.

Μάλιστα, θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, για όλες της φορές που της στάθηκε, όχι μόνο όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, αλλά και ψυχολογικά, κάθε φορά που το είχε ανάγκη.

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα.

Πάνω απ' όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι