Ανατροπή με το τηλεοπτικό μέλλον της Κουλιάνου - Ήταν να την δούμε στο GNTM 5 αλλά την ''κέρδισε'' μεγάλος παραγωγός

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανατροπή με το τηλεοπτικό μέλλον της Κουλιάνου - Ήταν να την δούμε στο GNTM 5 αλλά την ''κέρδισε'' μεγάλος παραγωγός

Η Βίκυ Κουλιάνου έχει χαράξει μεγάλη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, με αμέτρητες φωτογραφίσεις και πασαρέλες στο ενεργητικό της. Για τον λόγο αυτό κυκλοφορούσε έντονα η φήμη, πως θα τη βλέπαμε σε ρόλο κριτή σε μεγάλο show.

Σύμφωνα με πληροφορίες Real, τα δεδομένα αυτά ανατράπηκαν, ωστόσο η Βίκυ δε μένει εκτός. Μετά από συζητήσεις και ραντεβού με την παραγωγή του Just the 2 of us, φαίνεται, πως η Κουλιανού θα μπει από τη νέα σεζόν στο παιχνίδι και μάλιστα ως διαγωνιζόμενη. Αναμένεται λοιπόν να μάθουμε με ποιο πρόσωπο θα τραγουδήσει το μοντέλο.

Ανατροπή με το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Κουλιανού

Κουλιανού

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:NDP

Τα γυρίσματα ωστόσο για το GNTM έχουν πάρει φωτιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».