Έφτασε η μέρα και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Ευχάριστη είδηση για την Ρένα Μόρφη

Ανυπομονούσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε η μέρα και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Ευχάριστη είδηση για την Ρένα Μόρφη

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε σχεδόν στο τέλος του, ωστόσο η Ρένα Μόρφη συνεχίζει κανονικά τις live εμφανίσεις της σε σχεδόν όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν προκαλέσει φυσικά χαμό, ειδικά εκείνη στην Σίφνο που φαίνεται και η ίδια να την απόλαυσε πολύ.

Η όμορφη τραγουδίστρια χαρίζει στον κόσμο μαγικές στιγμές με την συγκλονιστική φωνή της και σήμερα, Δευτέρα 29/8 θα εμφανιστεί σε μια ακόμη πόλη όπου ανυπομονούσε πολύ. Συγκεκριμένα, όπως μοιράστηκε νωρίτερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, η ίδια ανέβασε ένα story όπου αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι.

Μάλιστα, η είσοδος είναι ελεύθερη κι μπορεί να την απολαύσει από κοντά όποιος θέλει χωρίς να πληρώσει τίποτα!

Η ανακοίνωση της Ρένας Μόρφη για την αποψινή 29/8 της εμφάνιση στην Χαλκίδα

Η ανακοίνωση της Ρένας Μόρφη για την αποψινή 29/8 της εμφάνιση στην Χαλκίδα 

Εσωτερική & εξωτερική φωτογραφία: Instagram / Rena Morfi

Η διαφορά ηλικίας της και του Ορέστη Φαληρέα

Η Ρένα Μόρφη ανήκει στην μερίδα των καλλιτεχνών που επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προτιμά να προβάλλει κυρίως την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χώρο της μουσικής (δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε) και της παρουσίασης.

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη εδώ και αρκετό καιρό με τον Ορέστη Φαληρέα, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και ένα υπέροχο παιδάκι.

Η Ρένα Μόρφη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σύζυγο: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Ρένα Μόρφη σύζυγος

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό ενώ οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσα από τη συνεργασία τους. Μπορεί να έχουν μεταξύ τους δέκα χρόνια διαφορά, μιας και ο Ορέστης Φαληρέας είναι 44 ενώ η Ρένα Μόρφη 34, ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου.