Πρεμιέρα για την «Ανοιχτή Επικοινωνία» - Τα πρώτα λόγια από τον Μάνο Νιφλή και την Χρύσα Φώσκολου

«Σήμερα ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για την «Ανοιχτή Επικοινωνία» - Τα πρώτα λόγια από τον Μάνο Νιφλή και την Χρύσα Φώσκολου

Το πρωί της Δευτέρας (29/8) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» έκανε πρεμιέρα με τον Μάνο Νιφλή και την Χρύσα Φώσκολου η οποία αποχώρησε από τον ΑΝΤ1.

Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι φαίνεται πολλά υποσχόμενο καθώς θα κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους τους τηλεθεατές καθημερινά, από τις 5 το πρωί.

Οι πρώτες δηλώσεις στο πλατό της εκπομπής, «Ανοιχτή επικοινωνία»

«Σήμερα ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι, ένα ταξίδι στην ενημέρωση, ένα ταξίδι στις εικόνες, ένα ταξίδι στις ειδήσεις, ένα ταξίδι στη μεταξύ μας επαφή», είπε ο παρουσιαστής, με την ίδια να προσθέτει: «Θέλω να το βλέπεις λίγο πιο χαλαρά και με χαμόγελα έτσι;».

«Σκοπός είναι να τα πούμε όλα, να ξεδιπλώνουμε τις ειδήσεις, θα σας ενημερώνουμε για τα πάντα, όλα αυτά, με απόλυτη ψυχραιμία και κυρίως να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Έχει σκοπό να γίνει ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ μας αυτή η εκπομπή».

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και ψυχαγωγική εκπομπή στο OPEN

Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες στην τηλεόραση, αφού η μία εκπομπή μετά την άλλη κάνουν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν. Την αρχή έκαναν οι ενημερωτικές εκπομπές και την σκυτάλη παίρνουν οι ψυχαγωγικές με την Μπέτυ Μαγγίρα να είναι από τους πρώτους, που θα δούμε στον αέρα. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω την ημερομηνία της πρεμιέρας του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», αλλά και την ομάδα της για τη φετινή χρονιά.

Η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο, αφού απόλαυσε τις διακοπές της όλο το καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της, ενώ κατά την επιστροφή της στρώθηκε στη δουλειά και γύρισε το πρώτο βίντεο για την εκπομπή στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει με την ψυχή της γνωστό χιτ της Ελένης Φουρέιρα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα λοιπόν επιστρέφει στις 29 Αυγούστου στις 09:50 μαζί με την παρέα της στα πλατό του OPEN, προκειμένου να μας κρατήσουν συντροφιά, να μας πληροφορήσουν, αλλά και να κάνουν τις γνωστές τους πλάκες. Στο πλάι της θα έχει τους Δημήτρη Μακαλιά και Μαρία Αντωνά , τον Δημήτρη Σαράντο, αλλά και την Αντζελίνα Τίκη.