Ανοιχτή Επικοινωνία: Έκαναν "ντου" στο πλατό της εκπομπής ο Στάθης με τον Καμπουράκη - «Τι φασαρία είναι αυτή;»

Επική στιγμή on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανοιχτή Επικοινωνία: Έκαναν

Το πρωί της Δευτέρας (29/8) η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN έκανε πρεμιέρα με τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου όπου "καλημέρισαν" τους αγαπημένους τους τηλεθεατές καθώς καθημερινά από τις 5 η ώρα θα τους κρατάνε συντροφιά.

Ωστόσο, οι δυο δημοσιογράφοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη στον αέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, στο πλατό "μπούκαρε" ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, οι οποίοι μάλιστα αναλαμβάνουν φέτος την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

Η επική στιγμή στον αέρα του OPEN

«Τι γίνεται εκεί πίσω; Τι φασαρία είναι αυτή;», αναρωτήθηκε ο Μάνος Νιφλής. «Μεσημεριάσαμε», σχολίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

''Αχτύπητο'' δίδυμο ξεκινάει στο Open - Kαμπουράκης και Στάθης μαζί στο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής τους

Από χθες που ανακοινώθηκε από το Open και επίσημα ο Παναγιώτης Στάθης, έκλεισε το δίδυμο της ενημέρωσης, αφού μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη ανέλαβαν την ανανεωμένη «Ώρα Ελλάδος». Με ορμή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής, όπου οι δύο δημοσιογράφοι παρουσιάζονται στο κοινό και ανακοινώνουν την πρεμιέρα αλλά και τις ώρες της εκπομπής.

Πολλές είναι οι μεταγραφικές κινήσεις αυτή την περίοδο μεταξύ των καναλιών, αφού η νέα σεζόν είναι πιο κοντά από ποτέ και όλοι οι σταθμοί επιθυμούν να αποκτήσουν τους καλύτερους. Και ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε την πορεία ΣΚΑΙ - Open o Άκης Παυλόπουλος επέλεξε την αντίθετη και από Σεπτέμβρη θα τον δούμε στο κανάλι του Φαλήρου, αφού θα κληθεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό, που δημιουργήθηκε από τη μετακίνηση παρουσιάστριας στον ANT1.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου και πλέον θα μεταδίδεται στις 7 το πρωί. Θα προηγείται ο Μάνος Νιφλής με τη Χρύσα Φώσκολου.