Έφτασε 82 ετών - Τι κάνει σήμερα η κυρά Καίτη, η μητέρα της Μαρίας στην σειρά Μαρία η Άσχημη

Στο πρόσωπο είναι ίδια πάντως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε 82 ετών - Τι κάνει σήμερα η κυρά Καίτη, η μητέρα της Μαρίας στην σειρά Μαρία η Άσχημη

Η Αντιγόμη Γλυκοφρύδη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς. Έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική το 1961, ενώ τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν το 2015 στην σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα. Μερικά από τα σήριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει και τα έχει λατρέψει ο κόσμος, είναι το Άκρως Οικογενειακόν, η Πολυκατοικία και η Μαρία η Άσχημη (δείτε πως είναι σήμερα ο Αλέξη Μαντάς).

Το 1961, συμμετείχε στο θεατρικό έργο Παπαφλέσσας του Σπύρου Μελά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Επίσης, στο ίδιο θέατρο έλαβε μέρος στις παραστάσεις Κυρία με τα Άσπρα Γάντια, Προξενήτρα, Φλωρεντινή Τραγωδία, Σαλώμη και Τζον Γαβριήλ Μπόργκμαν.

Έπειτα, το 1963 και με το θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη έπαιξε τα έργα του Δημήτρη Ψαθά Χαρτοπαίχτρα και Εμπρός να Γδυθούμε. Από το 1965 έως και το 1986 υπήρξε βασικό μέλος του Εθνικού Θεάτρου, όπου συμμετείχε σε έργα αρχαίου δράματος, κλασικά και σύγχρονα έργα, όπως Τρωάδες, Φοίνισσαι, Εκάβη, Η Τρελή του Σαγιό, Ικέτιδες, Μάκβεθ, Μήδεια, Ο Βυσσινόκηπος, Βάκχαι, Αντιγόνη, Η Τρικυμία, Ιφιγένεια εν Αυλίδι, Ορέστεια, Ιππόλυτος, Οθέλος, Προμηθεύς Δεσμώτης, Αγριόπαπια και άλλα. Συμμετείχε σε πολλές περιοδείες σε όλο τον κόσμο με το Εθνικό Θέατρο σε Κίνα, Ιαπωνία, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία και άλλα.

Την περίοδο 1987 έως 1988 συμμετείχε στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στα έργα Θεϊκά Λόγια και Αστέρια στον Πρωινό Ουρανό. Το 1990 συμμετείχε στο Θέατρο Πορεία, το 1991 μέχρι το 1993 στο Θέατρο Κάππα και έπαιξε στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ, το 1995 μέχρι το 1996 στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» στο έργο Ο Επιθεωρητής. Επιπλέον, συμμετείχε και στα θέατρα Λαμπέτη, Βεάκη, Ιλύσσια, Νέο Ριάλτο, Βρετάνια, Βεάκη και άλλα.

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Μαρία η Άσχημη

Πλέον είναι 82 ετών και έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της και στο μεγάλωσαν των εγγονιών της.

Αντιγόνη Γλυκοφρύδη σήμερα

Ο θάνατο του συζύγου της και η γνωριμία

«Τον άντρα μου τον γνώρισα όταν ήμουν οχτώ ετών και εκείνος τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος», είχε δηλώσει το 2012 η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη. Πηγαίνοντας σε μια γιορτή του σχολείου ήταν κι εκείνος καθώς η αδελφή του. Μάλιστα θυμάται ακόμα τι φορούσε εκείνο το μικρό τότε αγοράκι. Στη γειτονιά εκείνος έμενε πιο πάνω από το σπίτι της ηθοποιού. Από τα 15 τους έκαναν παρέα. Ένα βράδυ την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να τα φτιάξουνε και από τότε μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος ήταν μαζί.