Έβαλε το αγαπημένο της κίτρινο σακάκι για την πρεμιέρα τους - Η επική εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στην εκπομπή Σήμερα

"Γράφει καλά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε το αγαπημένο της κίτρινο σακάκι για την πρεμιέρα τους - Η επική εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στην εκπομπή Σήμερα

Το πρωί της Δευτέρας 29/8 έκαναν πρεμιέρα ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη με την εκπομπή Σήμερα και αφού καλωσόρισαν ο ένας τον άλλο και ύστερα του τηλεοπτικό τους κοινό, έφτασε στο πλατό η πρώτη τους καλεσμένη. Ο λόγος για την Ματίνα Παγώνη.

Πριν, όμως, αρχίσει να εξηγεί για τον κορωνοϊό και τα νέα μέτρα, θέλησε να ευχηθεί για την νέα τους αρχή, ενώ εξήγησε πως επέλεξε να φορέσει το αγαπημένο της σακάκι για χάρη τους, το οποίο "γράφει καλά", όπως συμφώνησαν όλοι.

Η εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στην πρεμιέρα της εκπομπής Σήμερα

«Καλή επιτυχία, καλή σεζόν, είστε και οι τρεις πολύ όμορφοι, μου αρέσει το στούντιο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Θυσιάστηκα εκείνη τη μέρα»

Η ενημερωτική εκπομπή, «Κοινωνία ώρα MEGA» επέστρεψε και πάλι στην μικρή οθόνη μετά απο την περιπέτεια που πέρασε η Ανθή Βούλγαρη με τον κορωνοϊό καθώς η πρεμιέρα αναβλήθηκε εκτάκτως (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε).

Από την άλλη, το πρωί της Παρασκευής (26/8) στο πλατό βρέθηκε και η Ματίνα Παγώνη η οποία έχει χαρίσει άπλετο γέλιο κατά καιρούς με την Ανθή Βούλγαρη αλλά και τα περιβόητα κόλλυβα που σίγουρα στην πρώτη θα της μείνουν αξέχαστα.

Η Ανθή Βούλγαρη ενθουσιάστηκε με το δώρο και η Ματίνα Παγώνη σχολίασε: «Αυτό σου έλειπε να μην σου αρέσουν. Εγώ δεν είπα ότι δεν την αγαπάω, έφτασα στο σημείο να φάω κουλούρια με τζίντζερ, θυσιάστηκα εκείνη τη μέρα

Λίγο αργότερα, βέβαια, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να μοιραστεί τα δώρα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, αλλά και να πάει μαζί τους στο ταξίδι που ετοιμάζουν.

Μ.Π. Κανονίζουμε κάτι και μπαίνει μέσα η Βούλγαρη;

Ι.Χ. Μεταξύ Παγώνη και Βούλγαρη δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Α.Β. Έχουν κανονίσει να πάνε στη Μύκονο και τους είπα θέλω να έρθω μαζί σας.

Μ.Π. Θα πάρουμε εσένα μαζί μας; Είναι δυνατόν; Εσύ το πρωί που θα ξυπνήσεις στο ξενοδοχείο θα ζητάς στο πρωινό κόλλυβα. Να γίνουμε ρεζίλι διεθνώς;