Σήμερα: Σαν κουμπάρος αισθάνθηκε ο Οικονόμου στην πρεμιέρα - Τα πρώτα λόγια της Κουτροκόη και του Παυλόπουλου μετά την επανένωση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα: Σαν κουμπάρος αισθάνθηκε ο Οικονόμου στην πρεμιέρα - Τα πρώτα λόγια της Κουτροκόη και του Παυλόπουλου μετά την επανένωση

Λίγους μήνες νωρίτερα, η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησε το κανάλι του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα και έβαλε πλώρη για τον ANT1, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Τη Δευτέρα 29/8, ωστόσο, η ίδια εκπομπή έκανε πρεμιέρα με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, οι οποίοι πλέον έχουν στο πλευρό τους την Ντόρα Κουτροκόη.

Οι τρεις τους εμφανίστηκαν στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού και καλωσόρισαν ο ένας τον άλλο, αλλά και το κοινό τους, με τον Οικονόμου να αστειεύεται πως ως "κουμπάρος" έφερε ξανά κοντά τους δύο συναδέλφους του, καθώς είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών της εκπομπής Σήμερα στην πρεμιέρα

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα, καλώς ήρθαμε. Καλώς ήρθατε κι εσείς. Καλώς ήρθαν και τα παιδιά από εδώ» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στο τηλεοπτικό κοινό και στους νέους του συνεργάτες. «Καλημέρα, καλή σεζόν και από εμάς, καλώς σε βρήκαμε Δημήτρη» σημείωσε με τη σειρά της η Ντόρα Κουτροκόη. «Καλώς ανταμώνουμε κυρία μου», συμπλήρωσε ο Άκης Παυλόπουλος.

Το μήνυμα του Οικονόμου για την αποχώρηση της Αναστασοπούλου

Αυλαία έριξε στις 29/7 και η εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δυο τους δεν συνέπεσαν, αφού η συνάδελφός του βρισκόταν ήδη σε άδεια, ωστόσο θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα με αφορμή την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική μετακόμιση στον ANT1, ενώ ενημέρωσε και το κοινό πότε ξεκινά ξανά η εκπομπή.

Την παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του καναλιού, αποθεώνοντας την και αποκαλύπτοντας ότι η επαγγελματική σχέση τους δεν ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο στη συνέχει αποκαταστάθηκε. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει ενώ την αποκάλεσε και με ένα ψευδώνυμο, που κολακεύει τις επαγγελματικές της δεξιότητες.

Είπε λοιπόν ο Οικονόμου στον αέρα της τελευταίας εκπομπής:

«Η Μαρία μας αποχαιρέτησε. Τα είπαμε με τη Μαρία. Της είπα να κοιτάζει μπροστά και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη του μήνα, 29 του μήνα».