Δυο χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιό τους είναι ξανά μαζί - Η ανάρτηση που μαρτυρά την επανασύνδεσή τους

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δυο χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιό τους είναι ξανά μαζί - Η ανάρτηση που μαρτυρά την επανασύνδεσή τους

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση στο Hollywood πως η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ επέλεξαν το 2019 να πάρουν χωριστούς δρόμους παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει μια κόρη, Λέα η οποία είναι σήμερα 5 ετών. Μπορεί πολλά δημοσιεύματα να τους ήθελαν να είναι "στα μαχαίρια" ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και ο γνωστός ηθοποιός διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μιας και είναι κάτι που δεν κρύβουν. Μεταξύ άλλων, η 36χρονη η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες που είναι οικογενειακώς στις διακοπές τους.

Τα σχόλια πάντως κάτω από την ανάρτηση έχουν πάρει «φωτιά» καθώς οι followers βλέπουν επανασύνδεση στις φωτογραφίες και σπεύδουν να δώσουν συγχαρητήρια στο ζευγάρι.

Η ανάρτηση της Ιρίνα Σαικ και η επανασύνδεση που ζητούν όλοι

Λίγα λόγια για την Ιρίνα Σάϊκ

Η Ιρίνα Βαλέριεβνα Σαϊχλισλάμοβα (ρώσικα: Ири́на Вале́рьевна Шайхлисла́мова, 6 Ιανουαρίου 1986), ευρέως γνωστή ως Ιρίνα Σάικ (Ирина Шейк), είναι Ρωσίδα μοντέλο & ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1986 στο Γιεμανζέλινσκ, μια πόλη της Ρωσίας, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Βάλερι Σαϊχλισλάμοβ ο οποίος ήταν Ταταρικής Καταγωγής και ήταν ανθρακωρύχος (έφυγε από τη ζωή το 2000 λόγω μιας σοβαρής ασθένειας), ενώ η μητέρα της, Όλγα Βαλέριεβνα είναι καθηγήτρια πιάνου & φωνητικής.

Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Τατιάνα. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 6 ετών και για αρκετά χρόνια φοίτησε σε μουσικό σχολείο. Σε ηλικία 18 ετών, γράφτηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει marketing.

Σύντομα, και έπειτα από παρότρυνση του πρακτορείου της, δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς "Miss Chelyabinsk 2004" όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Έπειτα, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ για να ασχοληθεί με το modeling επαγγελματικά.