Πολύ μαυρισμένη με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της - Η Νάνσυ Παραδεισανού ποζάρει με μαγιό στα καλύτερά της

Υποσχόμενη η λεζάντα της φωτογραφίας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολύ μαυρισμένη με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της - Η Νάνσυ Παραδεισανού ποζάρει με μαγιό στα καλύτερά της

Η Νάνσυ Παραδεισανού απόλαυσε ένα γεμάτο καλοκαίρι με τελευταία της στάση στην Αμοργό, εκεί όπου πόζαρε πάνω σε βράχια με το μπλε μπικίνι της. Η δημοσιογράφος φαίνεται να αγαπάει το καλοκαιρινό και ανέμελο look κάτι, που αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις της στο instagram.

Λίγο πριν φύγει για τα καλά ο Αύγουστος την είδαμε να ποζάρει με το κόκκινο ολόσωμο της σε πολύ μοντέρνο μπαλκόνι με φυτά. Να τονίσουμε εδώ, πως ήταν εμφανώς μαυρισμένη με τα μαλλιά της βρεγμένα από το μπάνιο. Όσο για τη λεζάντα της φωτογραφίας της, ένα έχουμε να πούμε, πως ήταν πολλά υποσχόμενη.

Η Νάνσυ Παραδεισανού με κόκκινο ολόσωμο μαγιό

«Συνεχίζεται...».

Παραδεισάνου μαγιό

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ιnstagram - nancyparadeisanou

Η επιθυμία της Νάνσυ να γίνει μητέρα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη καρδιάς έδωσε η Νάνσυ Παραδεισανού το πρωί της Τρίτης 22/2 στο Ηappy Day! Η γνωστή παρουσιάστρια - δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε πολύ ανοιχτά για ζητήματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή καθώς και κάθε γυναίκας!

Μετά την ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την απόφαση της να προβεί σε κρυοσυντήρηση ωαρίων, και άλλες γυναίκες παίρνουν την απόφαση όχι μόνο να κάνουν κάτι αντίστοιχό, αλλά και να το μοιραστούν δημόσια με σκοπό να δώσουν κουράγιο!

Όπως τόνισε και η Νάνσυ στην Σταματίνα, αυτή η απόφαση πρόκειται να επιφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα στη ζωή της εκάστοτε γυναίκας, που επιθυμεί να αποκτήσει στο εξής παιδιά, ιδίως για εκείνη που αυτή την περίοδο δε βρίσκεται σε μια ασφαλή σχέση.

«Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι είμαι σε ένα ορόσημο για να δω πολύ σοβαρά τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή και την υγεία μου. Η κρυοσυντήρηση πρέπει να γίνει σε κάποια φάση που είσαι πολύ υγιής και έχεις καλή ΑΜΗ» είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της. Έχω πολλές φίλες που είναι σε ωραίες σχέσεις και έχουν οικογένεια ή θα κάνουν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Έτσι τα έχει φέρει η ζωή.

Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. Επειδή η επιστήμη προχωράει και είναι εδώ για να μας λύνει τα προβλήματα και η κοινωνία πρέπει να πηγαίνει με την πρόοδο της επιστήμης, σκέφτηκα να το κάνω. Πήρα οδηγίες που πήρα και από την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι ορμόνες με έκαναν πολύ χαρούμενη, ήμουν στα πάνω μου. Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό οργανισμό και αντιδρά διαφορετικά. Η διαδικασία κρατάει 14 μέρες μέχρι να έρθει η ωορρηξία όπου ο γιατρός κρίνει ποια μέρα είναι η κατάλληλη για να γίνει η λήψη. Αν δεν είχα την οικογένεια μου και τους φίλους μου να με στηρίξουν δεν θα μπορούσα να το κάνω» εξομολογήθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού.