"Τσακίζει" κόκαλα η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία: «Έφταιγε στο δυστύχημα...»

"Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση σκόρπισε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς συμπληρώθηκαν 7 μήνες από το τραγικό δυστύχημα τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινικάτικα» όπου "άνοιξε" την καρδιά της σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου και μίλησε για τον αγαπημένο της καθώς βιώνει μια αρκετά δύσκολη περίοδο μετά την απώλειά του.

Οι δηλώσεις της Διονυσίας Γεωργιάδου για τον Πάνο Νάτση

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος…

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα».

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του Καπουτζίδη για το βράδυ του τροχαίου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στο Πρωινό την Πέμπτη 28/4 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την ημέρα που έμαθε για το ατύχημα του Πάνου Νάτση και την τραγική του κατάληξη.

Οι δυο τους συνεργαζόντουσαν για την νέα σειρά του πρώτου "Σέρρες", στην οποία θα πρέπει να συμβούν πολλές αλλαγές για να μπορέσει να συνεχιστεί, εφόσον ο αδικοχαμένος ήταν ο πρωταγωνιστής της.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, βρισκόταν στην Αίγινα, και σκέφτηκε να μείνει εκεί για να είναι μακριά από όλη τη θλίψη, ωστόσο μετανιώνει, καθώς το ότι το πέρασε μόνος του του προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πόνο.

«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό.

Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί μακριά από το γεγονός. Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα», είπε ο ίδιος.