Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη 2 χρόνια μετά το Big Brother που κέρδισε τις 100.000 ευρώ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη 2 χρόνια μετά το Big Brother που κέρδισε τις 100.000 ευρώ

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που έχει γνωρίσει ποτέ το τηλεοπτικό κοινό σε ριάλιτι. Συγκεκριμένα, η ίδια έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother το 2020 όπου συζητήθηκε όσο κανείς άλλος.

Η δικηγορίνα από την Κρήτη είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα μιας και ήταν μια από τις παίκτριες που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που την είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους περισσότερους παίκτες του σπιτιού.

Ωστόσο, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε τον τρόπο μιας και κατάφερε να κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των τηλεθεατών αφού την ανέδειξαν μεγάλη νικήτρια κατακτώντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Πλέον, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social μιας και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε μια αναδρομή στην νίκη της στο Big Brother

Μπορεί να τις έγιναν πολλές προτάσεις προκειμένου να είναι στην τηλεόραση ωστόσο η ίδια δεν δέχτηκε καμία. Έτσι λοιπόν, μέσα από τα social συνεχίζει και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους followers της. Συγκεκριμένα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κοσμε μου σας ευχαριστώ. Μαζι τα καταφέραμε 29.8.2020 @grbigbrother @bigbrotherskaitv
Είμαι μια κοπέλα της παλιάς εποχής που κέρδισε το big brother της νέας εποχής».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPphoto

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Με την Άννα Μαρία, προς το τέλος του Big Brother έχω κάνει μια συνέντευξη μία ώρα. Από αυτή τη μία ώρα που έκανα, μόνο 5 λεπτά μπορούσαν να βγουν στον αέρα. Τα υπόλοιπα θα μας συλλάμβαναν. Δεν θέλω να πάω παραπέρα γιατί μπαίνω σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα συμπεριφορών. Από τη μία ώρα μόνο τα πέντε λεπτά επιτρεπόντουσαν. Τα υπόλοιπα έπρεπε να φτιάξουν και το στούντιο.

Ένας από τους λόγους που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ ήταν ότι είχα συγκεκριμένη άποψη για δύο πρόσωπα. Το ένα ήταν η συγκεκριμένη. Η μόνιμή μου πρόταση ήταν ότι θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι για την ίδια, για το καλό της εκπομπής και αυτό ξέροντας ότι στο περσινό Big Brother πούλαγε, αλλά πρέπει για πολλούς λόγους, αυτούς που έλεγα.

Το θέμα είναι η εκρηκτικότητα που έχει και τα πάνω κάτω. Πάνω κάτω τέτοια δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Για να μην πάω περαιτέρω και εμπίπτουμε σε άλλες καταστάσεις, αυτή είναι η καλύτερη version που βλέπουμε από την Άννα Μαρία και από τον Χάρη», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.