Είναι πλέον γιαγιά και αγνώριστη φυσιογνωμικά - Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη Αγγέλα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Είναι 82 χρονών και εξαφανισμένη από την τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι πλέον γιαγιά και αγνώριστη φυσιογνωμικά - Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη Αγγέλα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα είναι μαύρη κωμωδία ελληνικής παραγωγής που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του Mega Channel τις σεζόν 2007-2009. Στη σειρά πρωταγωνίστησαν πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Έρση Μαλικένζου η οποία υποδύθηκε την Αγγέλα την μητέρα της Λένας.

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς της, με πλήθος θεατρικών και τηλεοπτικών επιτυχιών στο ενεργητικό της. Μερικές από αυτές είναι ο "Κόκκινος Κύκλος" (2000, Alpha tv), η "10η Εντολή" (2004-2015, Alpha tv), "Θα βρεις το δάσκαλό σου (2005-2007, ANT1) και όπως προαναφέραμε τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" (2008-2009, MEGA Channel) - δείτε πως είναι σήμερα ο αστυνόμος Νικόλας.

Τελευταία φορά την είδαμε τηλεοπτικά το 2019 στο Ου Φονεύσεις στο OPEN στο επεισόδιο ¨Θυσία" όπου υποδύθηκε την Θάλεια. Από τότε έχει εξαφανιστεί από την μικρή οθόνη και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Τελευταία της έξοδος ήταν το 2019 στο θέατρο Χώρα για την παράσταση "Οι φάλαινες του Αυγούστου".

Έτσι είναι σήμερα η Αγγέλα από τα Μαύρα Μεσάνυχτα

Έρση Μαλικένζου σήμερα

Ο λόγος που άφησε την τηλεόραση

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει αρκετή τηλεόραση από τότε που υπήρχαν μόνο τα κρατικά κανάλια, με τε­λευταία δουλειά τα «Μαύρα με­σάνυχτα» στο ΜΕGΑ. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η οικονομική κρί­ση, και διάφορα άλλα, ενώ τα τελευταία χρόνια τα κανάλια άρ­χισαν να κάνουν ξανά σίριαλ, και χαίρομαι πολύ γι' αυτό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της. «Ο πρώτος λόγος είναι η ηλικία μου και ότι έχω κάνει πάρα πολ­λά πράγματα. Είμαι πάνω από 50 χρόνια στη δουλειά. Άμα εί­σαι σε μια ηλικία, μπορεί κάτι να σου συμβεί και δεν είναι καθό­λου ωραίο να αφήνεις τους αν­θρώπους στη μέση μιας δουλειάς. Ο δεύτερος λόγος είναι να ζήσω μια ζωή που δεν είναι του ηθοποιού. Τουλάχιστον όσο ζήσω ακόμα»