Παντρεμένη με παιδί αλλά με κοιλιακούς "φέτες" - Πως είναι το μοντέλο του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου 5 χρόνια μετά

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεμένη με παιδί αλλά με κοιλιακούς

Το 2017 γνωρίσαμε μέσα από τις οθόνες μας την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία συμμετείχε στο Survivor και εργαζόταν ως μοντέλο. Αφού τελείωσε το παιχνίδι, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεξε να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, καθώς γέννησε και το πρώτο της παιδάκι, διατηρώντας ωστόσο επαφή με το κοινό της μέσα από τα social media και ιδιαίτερα το Instagram.

Πέντε χρόνια αργότερα, λοιπόν, στα 31 της, είναι παντρεμένη και έχει έναν μικρό γιο, τα μαλλιά της είναι πιο ξανθά από ποτέ και το σώμα της ακόμη πιο γυμνασμένο από όταν την είδαμε για πρώτη φορά. Είναι εντελώς διαφορετική, αλλά προς το καλύτερο και φαίνεται πως έχει καταφέρει να εκπληρώσει τα όνειρά της.

Η αλλαγή στην εικόνα της πρώην παίκτριας του Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Ελισάβετ Δοβλιατίδου survivor

Ελισάβετ Δοβλιατίδου παιδί

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Ελισάβετ Δοβλιατίδου

«Έχω γερό στομάχι»

Πέρα από την Αποστολία Ζώη, η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 2/6, και μίλησε για τις κακουχίες τις οποίες αντιμετώπισε όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται και τα γυναικολογικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η περίοδός της είχε σταματήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας της προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε εύκολα και δεν την επηρέασαν ιδιαίτερα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με τους συμπαίκτες της είχαν φάει ένα από τα απαγορευμένα φυτά, αλλά βγήκε αλώβητη.

«Μου είχε κοπεί για περίπου τρεις μήνες, νομίζω. Είχα αρκετά φουσκώματα στην κοιλιά, αλλά διήρκησε πολύ λίγο», είπε αρχικά η ίδια για την περίοδό της.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγμα μου έχει φάει κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, απάντησε: «Ένα περίεργο φυτό, κάτι το οποίο δεν έπρεπε να το φάω, γιατί θα παθαίναμε δηλητηρίαση. Κάποια παιδιά κάνανε εμετό. Ήμουν από τους λίγους που δεν πάθανε τίποτα, έχω γερό στομάχι».