Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί να...»

Άκρως αποκαλυπτική

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί να...»

Το πρωί της Δευτέρας (29/8) η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή έναρξη της Μπέττυς Μαγγίρα). Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα

«Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή κάτι δραματικό, με ιντριγκάρει το κείμενο.

Μετά τους κάτι τρέχει με τους δίπλα δεν ήθελα για χρόνια να κάνω κωμωδία γιατί φοβόμουν ότι θα χαρακτηριστώ κωμική και δεν θα μου δίνουν άλλους ρόλους στο θέατρο. Έκανα 12 χρόνια να κάνω κωμικό. Συμβιβασμούς στη δουλειά μας κάνουμε όλοι, στην προσωπική μας ζωή δεν πρέπει να κάνουμε

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω. Δεν πρέπει να έχουμε θέμα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ».

Και συνέχισε: «Δεν έχω τσακωθεί ακραία με κάποιον συνάδελφο αλλά έχω αντιμετωπίσει με υπομονή σκηνοθέτη που είχε αγενή συμπεριφορά».

«Μου έχουν τύχει αγενείς...»

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα, η οποία προβλήθηκε στην τελευταία εκπομπή την Παρασκευή 15/7. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει, ενώ δήλωσε πως είναι ερωτευμένη.

«Είναι και δική μου επιλογή να μην βρίσκομαι στην τηλεόραση, 22 χρόνια στη δουλειά έχω κάνει μόνο πέντε σειρές. Δεν είμαι δυσαρεστημένη με την καριέρα μου, είμαι τυχερή που κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες με ανθρώπους που αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η δική μου θέση είναι μάλλον πιο προνομιακή από άλλων λόγω των μεγάλων μου ρόλων. Μου έχουν τύχει αγενείς σκηνοθέτες και δεν είναι ευχάριστο. Συνήθως ακούω πολύ ωραία λόγια από γυναίκες. Είμαι καλά με τη σέξι πλευρά μου, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε επίσης: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και είμαι ερωτευμένη».