«Επενδύω μόνο σε πράγματα που...» - Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα που "τράβηξε" την προσοχή της Άννας Βίσση

Το σχόλιο που έκανε στην κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Επενδύω μόνο σε πράγματα που...» -  Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα που

Η Σοφία Καρβέλα είναι γνωστή για το στυλ της και τα ρούχα που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση, γι' αυτό και η στυλίστρια του youweekly.gr έχει ήδη ξεχωρίσει μερικά από τα σύνολά της που θα μπορούσαν να φορεθούν το φθινόπωρο.

Σε μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της μία καινούρια της αγορά, ποζάροντας στον φακό ντυμένη στα μαύρα, με μία εντυπωσιακή λευκή τσάντα που ξεχώριζε. Το σχόλιο, όμως, που έκανε γι' αυτή την σπατάλη έκανε την μητέρα της, Άννα Βίσση, να προσθέσει το δικό της μήνυμα.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα και το σχόλιο της Άννας Βίσση

«Επενδύω μόνο σε πράγματα που δε χρειάζομαι. Επενδύω σε πράγματα που θέλω», έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της τραγουδίστριας.

Σοφία Καρβέλα

Με την μητέρα της να απαντά: «Σοφά λόγια για φιλοσοφία ματαιότητας».

Άννα Βίσση

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Σοφία Καρβέλα

«Από μικρή ηλικία αποφάσισα ότι...»

Η Σοφία Καρβέλα, κατά την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη αντιμετώπισε μερικά προβλήματα που της έριξαν την ψυχολογία στα τάρταρα, όμως απ' ότι φαίνεται κατάφερε να συνέλθει και να βρει τον παλιό καλό εαυτό της. Είναι γεγονός πως της αρέσει να κάνει χιούμορ με την κάθε ευκαιρία, ενώ πολύ συχνά σχολιάσει διάφορα πράγματα που της κάνουν εντύπωση και περνάει το δικό της μήνυμα μέσα από αυτό.

Έτσι, την Παρασκευή 19/8, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ατάκα που τη άρεσε, σχετικά με την συμπεριφορά των ανθρώπων και έπειτα έδωσε την δική της οπτική με τον δικό της ευχάριστο και αστείο τρόπο.

«Αποφάσισε πώς θα συμπεριφερόταν ο άνθρωπος που θέλεις να γίνει και μετά συμπεριφέρσου με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραψε η ατάκα που εντόπισε στο διαδίκτυο.

Και απάντησε: «Σε πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα να συμπεριφέρομαι σαν ένας cool μ*****ς («cool d*ck»). Σκέφτηκα ότι οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από τους όχι καλούς ανθρώπους. Και πιστέψτε με Mel και Tom (σ.σ. οι άνθρωποι στο αρχικό quote), επιμένω σε αυτό ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Σοφία Καρβέλα